Mobilní telefon Recenze UleFone Armor 7 128 GB černý

Recenze UleFone Armor 7 128 GB černý

Špičkový odolný telefon s certifikacemi IP68, IP69K a MIL-STD-810G. S procesorem Helio P90 v kombinaci s 8GB paměti RAM nabízí ohromný výkon při práci s více aplikacemi zároveň nebo hraní nejnovějších her. A díky vnitřnímu úložišti o velikosti 128GB s možností navýšení paměťovou kartou se nemusíte bát, že vám dojde místo na vaše fotky, aplikace, filmy a hry. Dostatečnou výdrž zajišťuje baterie o…

martin Lemi3. července 2022

Mechanicka odolnost,slusna baterie.

Vodeodolny? Ani nahodou,vcera jsem ho vykoupal a okamzite je zamlzeny fotak,ktery prestal fungovat. Reproduktor po koupani chrasti a neni slyset..Fotky mizerne. Vyhozene penize,vyrobce neresi poskozeni vodou ani v zaruce.Jen reklamni keci.

Za ty penize smejd.

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

odolnost, bezdrátové nabíjení

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

přední kamera, OS Android10, konstrukce, zpracování, odolný proti mechanickému poškození- nechtěně už tak 5x vyzkoušeno a ani škrábanec IP69K - vodotěsný není třeba žádný gumový kryt či špunt pro USB-C, bezdrátové nabíjení

čekal jsem trochu víc od baterie nestandardní USB-C konektor ale například u pecek Samsung s kabelem a USB-C stačilo odstranit cca 1mm z gumového odlitku zástrčky. Tak, aby šel konektor zatlačit trochu hlouběji. Sluchátka s mikrofonem fungují bez problémů.

Pokud zvažujete koupi odolného telefonu doporučuji, rozumná volba myslím

Registrovaný uživatel30. ledna 2020

Slušná výdrž baterie Velikost displeje Android 9 Pie Notifikační LED Ochranná fólie na displeji (již nalepená) Ochranné sklo 9H jako součást balení Bohaté příslušenství Rychlé nabíjení

Vyšší hmotnost Poměrně kluzká zadní plcha Zbytečně výkonná nabíječka, která může snižovat životnost baterie

Doporučuji všem zákazníkům, kteří chtějí mít odolný (outdoorový) telefon se slušnou výdrží baterie.

Registrovaný uživatel22. ledna 2020

Po 1 měsíci používání. Kvalitně provedený autdoor design.IP68, není zapotřebí žádné ochranné obaly. Propracované funkce fotoaparátu i kvalita snímků za nízkých světelných podmínek výborná. Výdrž baterie.

Nepracuje daná Ulefonem app. TimeLapse s fotoaparátem. Už se mi 3x stalo, že začal,, chrčet,, reproduktor pro přehrávání multimedii nebo samotného zvonění(nemám co reklamovat, znova funguje). sluchátkový výstup 3.5mm