Blu-ray film Recenze Ukradená vzducholoď: Digitálně restaurovaná verze (1966) Blu-ray

Recenze Ukradená vzducholoď: Digitálně restaurovaná verze (1966) Blu-ray

Ve výtvarně vytříbené adaptaci románu Dva roky prázdnin se Karel Zeman inspiroval secesními reklamami a novinovými kolážemi. Napínavý let vzducholodí pětice chlapců se prolíná s humorně pojatou špionáží, jejíž cílem je získat vynález na nehořlavý plyn. Rapidně gradující tempo příběhu dobře koresponduje se stále uspěchanějším světem konce devatenáctého století. Kouzlo Zemanova stylu spočívá…

Registrovaný uživatel13. září 2024

Klasika*******

Legendární filmař Karel Zeman a jeho úžasné práce která je již několik generací legendární a legendární klasikou zůstane pro další a další generace******

dusekvratislav662. dubna 2024

Dobrí 5 rokú je schaňím . Mám nové objednávku 2 Blue diski.

Milé překvapeňí ještě ten den přehral

Registrovaný uživatel9. února 2023

Výborně zrestaurovaný obraz i zvuk, v UPP a Soundsquare umí.

Žádené mě nenapadají.

Další důstojně "smáznutý" rest ze zlatého fondu domácí kinematografie.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Je to film,který patří do kategorie zlatý fond českého filmu.Protože jsem měl videorekordér měl jsem tento film ve své sbírce.Ovšem digitálně zrestaurovaná blu -rey to je vyšší level !!!!Technicky vynikající provedení a samozřelmě plejáda těch nejlepších českých komiků.

Stoprocentně doporučuji Všem co milují české komedie a věřím,že i po stým shlédnutí Vás tento film vždy nadchne !

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Nádherně vyčištěno