Lepí fest

Lepí fest
Pro mé účely nefunkční. Potřeboval jsem lepit dřevo ke sklu, jednalo se o dřevěné typle (kolíky válcového tvaru, průměr 12 mm, výška 5 až 10 mm. Na tah v pořádku, ale na boční tlak téměř bez lepícího účinku. Ale zatím jsem nenašel nic, co by splnilo mé požadavky. Jiné porovitejsi materiály bude lepit jistě dobře. Pri tenké vrstvě skutečně čirý.
Funkční dle předpokladu.
Drží
Přesně tento produkt (UHU 300) kupuji léta, je to jedno z nejlepších dvousložkových lepidel na trhu. Dokonale a hlavně pevně lepí vše, co uvádějí v návodu.
Výborný dávkovač, žádné vážení nebo kapání tužidla.
Slepí hodně materiálů.
Ale ne všechny...
Jsem spokojen. používám jej na lepení střenek k nožům.
Potřeboval jsem slepit namáhaný díl, návod odpovídá a lze s ním snadno pracovat. Trochu nejasná je tabulka pevnosti v závislosti na okolní teplotě, mám to pro vyšší pevnost dát do trouby? Všechny potřebné věci v balení (vanička, špachtle, uzávěr), jen si to pořádně prohlédnout a najít uzávěr ještě před odpečetěním lepidla a taky se podívat na zámek uzávěru, aby se nasadil správně.