Perfektně pevné a odolné a zároveň stále trochu elastické spoje, což je ideální na lepení bot. Snadné nanášení, dobrá doba schnutí (tak akorát, aby člověk stihl vše v klidu nanést), výsledek předčil moje očekávání!
Skvělé lepidlo! Dlouho jsem hledala, čím opravit trekové boty, kterým se začala odlepovat podrážka. Zkoušela jsem chemoprén na namáhané spoje a ten totálně zklamal, protože spoje jen "oblemcal" a po pár dnech byly znovu rozlepené. Po pročtení mnoha recenzí jsem vybrala tohle lepidlo a moc příjemně mě překvapilo. Pokud dodržíte návod a spoje před lepením opravdu dobře očistíte, lepidlo materiál perfektně slepí. Vytváří opravdu pevné spoje, s materiálem prakticky splyne, spoj je navíc lehce elastický - tedy při větší vrstvě nevznikne tvrdá křehká skořepina. S lepidlem jde dokonce i "dostavět" trochu chybějícího materiálu (u jedné boty podrážka kvůli špatnému střihu nepřiléhala, takže jsem lepila na několikrát, vždycky nechala zaschnout a mezeru postupně lepidlem vyplnila. Vyzkoušela jsem hodně různých lepidel na trhu a pro lepení různých problematických materiálů (guma, plast) je za mě toto aktuálně jednoznačně nejlepší lepidlo na trhu.