Moje objednávka byla stornovana

Moje objednávka byla stornovana
Snadné přidání do existující infrastruktury.
Nepovedlo se mi ho rozchodit, prodejce mi na dotaz, zda můžu vyměnit za jiný neodpověděl.
Super pokrytí v celém bytě…stropní instalace do SDK stropu při rekonstrukci
Aktualizace
Centrální správa
Kvalitní signál v zóně pokrytí
Na pokrytí úplně celé chalupy jeden nestačí
Je to sice trochu dražší AP proti jiným řešením, ale je to o třídu jinde. Ubiquiti používají WiFi operátoři na pokrytí celých vesnic a vědí proč. Pokud Vás už nebaví pořád restartovat router a chcete mít WiFi jako samozřejmost, pak je z profi ligy právě UniFi nejdostupnější.
Když už člověk jednou překousne tu přiblblou filozofii téhle firmy, že bez vytvoření účtu do Korporace Ubiquity nespustíte Kontroler a nezrozeběhnete ani prd. Když už člověk přistoupůí na to, že dvě hodiny řeší proč jejich Java aplikace na mojí Javě neběží. Tak pak je to asi dobrej škálovatelnej systém. Proti AP LR je tohle taková malá lehčí krabička ale ovládá se stejně. On si jí kontroler vcucne a pak nejsou problémy.
Java
Big Brother typ společnosti - nevíte co všechno posílá domů
Slušné wifi, dá se říct do bytu dostačující, pokud se umístí někde uprostřed
Funguje bez problemu
velikost
nevypadá jako vysílačka z druhé světové války
napájení přes PoE: když ho chcete někam strčit stačí tahat jeden kabel
výrazně lepší rychlosti i dosah než u prastarého Asus routeru
umí spolupracovat s dalšími Uniquiti plackami
nemá webové rozhraní, je nutno nastavovat přes mobilní aplikaci nebo Uniquiti cloud udělátko