Sváry drží vhodné do ruky

Sváry drží vhodné do ruky
Věřím, že tato svářečka na občasné hobby použití v domě bude sloužit co možná nejdéle.
Jsem s produktem spokojen
Výborný produkt.
Svařuje trubky
Nutně jsem potřeboval svařovat trubky a řemeslnicí jsou nedostatkové zboží. Cena výrobku byla nižší než za kolik by mě to udělala forma.
svařuje dobře, rychlé nahřátí, pro domácí použití dostačující
1) jednoduché ovládání
2) funguje tak, jak je deklarováno
3) uloženo v plechovém kufříku
Pro domácí kutily bez chyby,
Za super cenu, dobrý stroj, když se k tomu budete chovat s rozumem nadělá hodně práce, mám již druhou a ta první byla super kdyby mě nespadla z patra tak jede dál
Sem nad míru spokojen
Doporučuju
za dobou cenu dobra svařečka
zatím spokojenost (hobby uživatel)
Velmi dobra cena. Bezproblemova funkcnost.
Zatim malo pouzivana snad nesklame.
Antiadhezní povrch svářecích nástavců, nelogická světelná signalizace - zelená nabíjí, červená nabito, což ze začátku mate, ale člověk si zvykne.
I když jsem se svářečkou udělal vodu v celém rodinném domě, je spíše určená na drobnější práce. Měl jsem totiž problémy s antiadhezním povrchem nástavců, na který se mi asi po polpvině prací začal PPR lepit. Řešil jsem to nátěrem silikonovou barvou (500°C), to ale zbytečně zdržuje. (Natřít,, nechat uschnout, vypálit, pak teprve pracovat.
Dobrá ergonomie, díky ni dobrý přístup i do stísněných míst a nízká pořizovací cena.
Není to profesionální svářečka.
Skvělý poměr výkon cena.