Vrtačka Recenze Tuson 130044

Recenze Tuson 130044

Stojanová vrtačka je určena k vrtání do dřeva, kovu, umělé hmoty a podobných materiálů. Má pět rychlostních stupňů, umožňujících pohodlně vrtat podle zvoleného materiálu. Otáčky se nastavují přemístěním klínového řemene. Pro vrtání stejně hlubokých děr je vrtačka vybavena přesným hloubkovým dorazem.

Registrovaný uživatel29. dubna 2024

Vybral jsem si tuto vrtacku protoze ma oproti konkurenci na prvni stupen nizke otacky, myslim si ze to bylo asi 280ot/min.. , nektere maji nejmensi asi 480ot/min, coz je nekdy moc. Vrtacku mam jako druhou k velke sloupove litinove,, udelam maly prenosny stolek a dam si ji kam budu potrebovat aby byla vzdy pekne pri ruce. Zatim jsem velmi spokojen. Koupil jsem 100 sverak, ale mozna by to chtelo mensi kvuli rozteci drazek pro upevneni ke stolu. Jeto HOBY vyrobek,takze zadne divoceni.

Na napinaci kladce mohlo byt lozisko,zda se me ze je tam jenom kluzne.

Na obcasne pouzivani pro doma doporucuji.

papouchpapouch20. prosince 2023

Litina,žádný plech jak u jiných v této cenové kategorii. Za ty peníze se určitě vyplatí.

Registrovaný uživatel23. srpna 2023

Litinová základna a stolek. Větší výkon motoru. Počet možných převodů. Průměr možného upnutí (vrtáku).

Slabší stěna nosného sloupku.

Celkem dobrý výrobek.

Registrovaný uživatel10. července 2022

Pri vetsim vrtaku prokluzuje remen

Prumer

Registrovaný uživatel18. února 2021

Nemám ještě vyzkoušeno akorát mě mrzí že se to nedodává se svěráčkem

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Nesla vubec nahodit, vadny lektroobvod !!!