Recenze Tuselie Olla SD.OL.LL.3.1

Keramická zavlažovací nádoba olla zajišťuje úsporné a rovnoměrné zavlažování rostlin v záhonech, sklenících i vyvýšených záhonech. Stačí ji zakopat do půdy, naplnit vodou a rostliny si vláhu odebírají samy podle potřeby. Zavlažovací nádoba olla je jednoduchý a osvědčený způsob, jak dodat rostlinám vodu přesně tehdy, když ji potřebují. Nádoba se zakopává do půdy po hrdlo a naplní vodou.

Lenka7. ledna 2026

vyzkoušela jsem vloni od jiného výrobce a tak věřím že bude fungovat stejně dobře,zde mě kromě jiného zaujala možnost propojení při zalévání a komplexnost řešení zahrady celkově v tištěných publikacích.

nevím o žádné

děkuji že jsem vás našla

Marcela4. ledna 2026

Koupili jsme na zkoušku a nyní dokoupili další. Výborný pomocník do zahrady. Ráda podpořím sympatickou českou firmu.

ajula.karamanova30. prosince 2025

Veľmi pekný zavlažovač,ale ešte sme ho neskúšali.

Neviem ako bude fungovať zavlažovanie keď tam nie sú dierky?

m.flekr1. prosince 2025

používam olla nádoby vo vyvýšených záhonoch, bohate stačí jedna nádoba velkosti "L" na 1m štvorcový a kludne môžem ísť na pár dní na výlet, vyskúšal som týždeň a všetko bolo ok, nič nevyschlo a to boli letné mesiace. Inštalácia je veľmi jednoduchá, materiál je dobre priepustný, ale treba dávať pozor, je to krehký materiál. Ja nádoby vyberám na zimu zo zeme a očistím octovou vodou.

Nemám žiadne výhrady.

Skvelý výrobok.

Hana15. září 2025

kvalita provedení

Jiří17. července 2025

Přišly nádherně zabalené, měl jsem strach- je to přeci jen křehké,. Ale výrobce zvolil velmi chytře vymyšlené balení. Krabice jsem nevyhodil, ale rozřezal a použil rovnou v zahradě pod borůvky(na to přišla mulčovací kůra a pod krabice bílá rašelina). Olla šla do země i do kalfasu. V kalfasu spolu s kompostem funguje výborně a i ty v zemi pomáhají rajčatům pít i když je jinde sucho. Po naplnění 3-4 dny vydrží zavlažovat. Víčka zabrání odpařování. V prosluněném koutu ,kde bylo vždy víc Itálie než Anglie jsou velkým přínosem a dávají rostlinám možnost využít plně potenciál růstu.

ivona21. června 2025

Byla jsem skeptická,ale překvapilo mě to velice mile. Vím, že rostliny dostanou dost vláhy a to i když zapomenu zalít.

Jen jsem zvědavá, jestli vydrží zakopané a bez poškození celou zimu, Mám je sice ve skleníku, ale ten není moc bytelný,

premekcisar16. června 2025

Musí být zakopáno a nejlépe zakrýt kamenem, jinak praská, ale to je drobnost.

Dita7. června 2025

Mam 4 olly ve skleníku cca 4,8x2,5 m. 4 dny jsem byla pryč a po návratu jsem měla všechny rostlinky ve výborném rozmaru. Jsem nadšena!!!

gialelkes9112. června 2025

Som veľmi spokojná

Jarda6. května 2025

Výborně zabaleno. Už jsem je zahrabal ve skleníku. Voda ubývá, takže to funguje:-)

elementia5. května 2025

Krásně vytvořené, výborně zabalené, už jsou ve skleníku a ěším se na úrodu.

Jana.Milasova4. května 2025

nádoby přišly perfektně zabalené, i když jsme si na ně dlouho počkali (zřejmě kvůli zvýšenému zájmu před sezonou) nyní už jsou v záhonech, ale zatím nemůžu hodnotit jejich funkčnost

eva.pisty2. května 2025

Nádoby přišly perfektně zabalené, jsou nádherné, krásná keramika už se těším, až je dám do záhonu. Mám z nich velkou radost, neboť už jsem je před lety sháněla , ale nenašla.

malienka.martinkova24. dubna 2025

Okolie nadob je zavlazene.

Mam ich v zahonoch 1,6 x 1 m, 2 kusy v kazdom. Vzdialenejsie casti zahonu su suche, musim polievat tak ci tak.

Netreba ocakavat ze bude zahon poliaty rovnomerne ako krhlou. Miesta vzdialenejsie od nadoby treba dopolievat.

Jarkanova77717. dubna 2025

dobře zabaleno, i přes velikost nádoby se dobře dalo vydělt z krabice