Recenze Turistický atlas Česko 1:50 000

Základem atlasu je podrobná turistická mapa, doplněná o značené i připravované cyklotrasy včetně jejich čísel. Samozřejmostí jsou vrstevnice po 10m a stínovaný reliéf terénu. Mapa podporuje GPS. Pro souřadnicovou síť je použit systém S42.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Turistický atlas Česko 1:50 000 je podle recenzí velmi praktický a přehledný nástroj pro plánování a realizaci výletů. Uživatelé oceňují podrobnost map a možnost vyjmout jednotlivé listy pro použití v terénu. Jedinou výtkou je absence jmenného rejstříku, který by usnadnil orientaci. Celkově je atlas vhodný pro ty, kteří preferují papírové mapy a hledají detailní informace pro turistiku.

• Podrobné a přehledné mapy
  • Možnost vyjmout jednotlivé listy pro použití v terénu
  • Praktické využití pro pěší i cykloturistiku
  • Přehlednost pro plánování tras
  • Dobře zpracovaný obsah
  • Chybí jmenný rejstřík vesnic s číslem mapy

manak6. září 2026

Pro mne paráda...

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

Velice dobře zpracovaný. Je používán vždy při turistice a používá ho celá rodina.

Registrovaný uživatel28. března 2022

Velmi podrobný.

Chybí jmenný rejstřík vesnic s číslem mapy.Je nutné použít jinou mapu pro orintaci.

Registrovaný uživatel7. května 2021

Na výlet si vezmeme sebou jen jednu mapu, kam si neplánujeme výlet. Již jsme využili, bylo to super. Přeci jen jsme,, stará škola,, a papírová mapa je pro nás přehlednější.

Zatím žádné výhrady nemáme.

Vřele doporučujeme k cestování.

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Podrobnost a přehlednost

Jen plánujeme, kvůli covidu ho moc nemůžeme použít ale to se brzy zlepší.

Registrovaný uživatel2. dubna 2021

je praktický

Registrovaný uživatel1. listopadu 2020

Podrobné mapy, kde si můžete vyjmout jednotlivé listy a popřípadě vzít sebou do přírody. Super !

Doporučuji všem, kteří vyrážejí do přírody, pěšky nebo na kole.