Česká hudba Recenze Tulák po hvězdách - Progres 2 [2LP]

Recenze Tulák po hvězdách - Progres 2 [2LP]

V listopadu 2018 oslaví kapela Progres 2 padesát let od založení The Progress Organization - přímého předchůdce současných Progres 2. Zároveň to bude také 40 let od premiéry pionýrského počinu, kterým byla v roce 1978 první československá audiovizuální rocková opera Dialog s vesmírem. Album obsahuje 17 nových písní a na 2LP bude na čtvrté straně speciální archivní bonus. Píseň Klíč k poznání z…

Registrovaný uživatel19. července 2024

Manžel má rád Progres - neměl toto LP ,je spokojený :-))

Petyk0220. února 2024

Klasika

Registrovaný uživatel28. října 2023

Stejně dobré, jako Dialog s vesmírem. Tohle se od kapel v "dinosauří" fázi kariéry nečeká. Hudba, texty a skvělá forma muzikantů.

Dokonalé

Registrovaný uživatel7. listopadu 2019

Skvělé album. Dokonalé po hudební i obsahové stránce. Nevím, jak moc je Londonova předloha obecně známá. Já ji neznal a kvůli albu jsem si to přečetl. Opakuji se, ale dokonalé, ty texty v té knize prostě jsou.

Mám vinyl, zasloužilo by si to bohatší výpravu. Nějaký obrazový materiál.

Neuvěřitelné. Dokonalé. Dokonalý zvuk. Kdyby byla nějaká limítka s pořádným bukletem, rád si připlatím

Registrovaný uživatel14. března 2019

výborný zvuk