jsou přesné,dobře bězí, průměr Ok,pohodlná jízda, prstě super.

jsou přesné,dobře bězí, průměr Ok,pohodlná jízda, prstě super.
dobrá volba
Dlouhodobá dobrá zkušenost s Tufo produkty.
Zatím vydržela vše kudy jsem projel ( např. vozovky v rekonstrukci - podkladový štěrk, kamení)
Používám je pro každodenní ježdění.
Právě jsem s nimi prodělal týden v Dolomitech. Výborně drží v zatáčkách, jsou ryché. Při brždění mě vždy podržely - když jsem probrzdil zatáčku :-)
Hmotnost, cena
Není naznačen směr otáčení. Mám pocit, že kolo na těch pláštích plave a to dost. Zkusil jsem 7, 7,5 i 8 barů a žádná změna. Sjedu oba na zadním kole a na předním se vrátím ke Conti 5000. Ale může to být jen můj dojem.
Spokojenost. Jezdím.Tufo 5. sezónu a nemám důvod měnit. Za slušnou cenu parádní. Na Tufo přes 40tis. km a jeden defekt.
Váha, vzhled, jízdní komfort., rychlost. Používám na koloběžce a jsou vynikající.
Mohly být levnější
Velmi pohodlné pláště
Dobře drží i na mokru
Český výrobek
Odolný vůči defektům, změna barvy při opotřebení
Za tuto cenu tento plášť nemá chybu.
Váha 202 gramů.
Jel jsem uz na hodne plastich ruznych znacek a tenhle je proste nejlepsi. Na prednim kole po 5tisicich jen minimalni opotrebeni. Na zadnim Comtura Duo uz nejaky sjeti ma. Uzasne rychly, stabilni, pohodlny. Foukam 8atm pri skoro 90kg.
Napada me jen cena, ale i ta je proti konkurenci celkem nizko.
Nízký valivý odpor, pěkně drží v zatáčkách i na vodě.