Super kartáček poměr cena vs kvalita.
Asi jenom tvrdší kabel,který vede k nabíječce na které stojí sklo a kabel by byl lepší, kdyby byl foremnější.
Jsem spokojen a opravdu s ním nemám sebemenší problém.

Truelife SonicBrush GL UV je podle recenzí velmi efektivní při čištění zubů, nabízí příjemné použití a dlouhou výdrž baterie. Uživatelé oceňují jeho poměr cena/kvalita, i když někteří zmiňují delší dobu nabíjení a tvrdší kabel u nabíječky.
Super kartáček poměr cena vs kvalita.
Jsem spokojen a opravdu s ním nemám sebemenší problém.
Dobře řešení se skleničku
Je to můj 1.elektrický kartáček, tak nemohu srovnávat s jinými. Jsem s ním spokojená meří čas čištění dlouhá výdrž baterie.Mám ho již měsíc a zatím jsem nenabíjela. Velká spokojenost.
je to dárek
sonické vibrace
Kartáček díky sonickým vibracím dobře vyčistí všechny zuby a sám hlídá dobu čištění.
pohodlí
Díky sonickým vibracím jsou zuby kvalitně vyčištěné a je to příjemné.
Sonický kartáček je super na čištění. Je to příjemné na zuby a daleko kvalitnější čištění.
Skvělý. Vše funguje na 100%.
Lépe vyčištěné zuby. Zatím jen spokojenost.
Oproti čištění manuálním kartáčkem jsou zuby lépe vyčištěné.
Všechno! Cena=kvalita!
Štětec ne vydrží 3 měsíce jak je to uvedeno)
Perfektní kartáček, výborné recenze, velká spokojenost.
příjemné a dokonalé čištění zubů
Za málo peněz hodně muziky..
Nabíjí se skoro celý den