Recenze TrueLife NannyCam R4i

TrueLife NannyCam R4i – Digitální chůvička TrueLife NannyCam R4i nabízí rychlý přehled o pohybu a potřebách vašeho dítěte. Její 360° rotační konstrukce umožňuje horizontální otáčení o 355° a vertikální o 105°, což zajišťuje úplný přehled o dění v místnosti. V kombinaci se širokoúhlou čočkou poskytuje celý pohled do místnosti. Zařízení je vybavené 3.2” LCD displejem rodičovské jednotky, který…

Zuzanavobrazkova3. července 2026

zvuk i obraz hlídání malé když spinká

Chůvičku používáme každý večer když dáme dcerku spát do vedlejší místnosti. Pořád jí tak máme pod dohledem.

zuzanahuledikova29. května 2026

přenáší kromě zvuku i video oboustranný přenos zvuku, takže na něj mohu mluvit jde s ní otáčet dokola

Dětská chůvička na hlídání spícího malého dítěte na dálku. je jedno, kde se po domě pohybuji když mám rodičovskou jednotku pořád při sobě.

jirinamaslikova26. května 2026

chůvička má noční režim, aby bylo dobře vidět i ve tmě přenáší obraz na slušnou vzdálenost kamera je rotační, takže obraz jde nastavit na dálku

Chůvičku určitě mohu doporučit. Je to super když mám dceru pořád pod dohledem ať jsem v jakékoliv místnosti.

marekhedanek22. května 2026

dost dlouhý dosah signálu do rodičovské jednotky má noční vidění, aby bylo dobře vidět i za tmy přehrává ukolébavky i pohádky

Super dětská chůvička, která nám a hlavně ženě dost pomáhá. Když dcera odpoledne nebo na večer spinká, tak máme u ní chůvičku vždycky zapnutou a máme jí tak pořád pod dohledem.

annabrcekova8. dubna 2026

daleko lepší a přehlednější než jenom zvuková chůvička dosah signálu je skvělý kamera je rotační do všech stran, takže mohu pohled nastavit přímo na dítě

Dětská chůvička na přenos obrazu i zvuku. Je jedno, kde v domě se pohybuji. Signál chytám ve všech místnostech.