Osobní váha Recenze TrueLife FitScale W3

Recenze TrueLife FitScale W3

TrueLife FitScale W3 je chytrá váha, která měří hmotnost a podíl tuku, svalů, vody i kostí v těle. FitScale W3 rozpozná až 8 unikátních uživatelů - váhu tedy využije celá domácnost. Váha ihned spočítá BMI index a další statistiky. Navíc si jednoduše nastavíte hmotnostní cíl a při použití získáte zpětnou vazbu, zda se k němu blížíte nebo ne.
Porovnat ceny 699 Kč

Registrovaný uživatel15. června 2022

Velmi dobře splní účel a poměr cena výkon je dobrá!

Katerina15. července 2021

váží dobře design

sklo je křehké

Jako váha na doma je dobrá.

Registrovaný uživatel14. května 2021

Jednoduchá obsluha, přesnost a rychlost vážení, odpovídající cena.

Jsem naprosto spokojená.

Marie2. března 2021

super design historie měření

Nesmí se to přehánět, ale trochu hlídat si váhu to chce.

Registrovaný uživatel13. března 2020

Díky elektrodám ukáže procento tuku, kostí a svaloviny.

Dle i některých recenzí přijdou váhy s nefunkčními elektrodami což se stalo i nám ale reklamace proběhla rychle.

Váhu opravdu doporučuji. Kromě vážení si zde můžete založit svůj profil ve kterém vám váha ukáže kolik % máte v těle tuku, kostí a svalů takže super pro lidi kteří si hlídají postavu. Po převzetí doporučuji okamžitě vyzkoušet, nám i některým lidem se již stalo že elektrody nefungovaly a váha neukazovala podrobné statistiky. Následná reklamace ale proběhla hladce a rychle.