Recenze TrueLife AquaFloss Station F300

TrueLife AquaFloss Station F300 TrueLife AquaFloss Station F300 je elektrická ústní sprcha navržená pro efektivní čištění mezizubních prostor a dásní. Tento přístroj je vybaven různými funkcemi a technologiemi, které zajišťují přizpůsobení individuálním potřebám uživatele. Ústní sprcha má tři různé režimy čištění: Normal, Point a Pulse. Každý z těchto režimů lze nastavit na deset různých…

Stepansedelnik18. srpna 2026

fajn ústní sprcha lepší čistota

Pořádná ústní sprcha do koupelny na vyplachování prostorů mezi zuby. Odstraní sebemenší nečistoty.

Barborarozkopalova14. července 2026

síla tlaku pomáhá na čistotu

Na lepší čistotu zubů a celkově pusy. Vypláchnu s ním každý den všechny mezizubní prostory.

Martina20. dubna 2026

- Povedený design: vypadá elegantně, je skladná a na umyvadle nezabírá zbytečně moc místa. - Praktická konstrukce: Vše do sebe dobře zapadá, trysky jsou šikovně schované přímo ve víku. - Ovládání: Dotykové ovládání je příjemné a objem nádržky plně dostačuje pro běžné použití.

- Příšerný hluk: Hlučnost motoru mě opravdu šokovala, je to velmi nepříjemné.. - Špatná regulace tlaku: I na nejnižším stupni je proud vody příliš agresivní. Zatímco u konkurenčního Waterpiku byla škála 1-10 plynulá, zde je i minimum pocitově silnější než tam stupeň 7. - Zklamání z kvality: V porovnání se starou klasikou působí provedení i funkčnost o několik tříd hůře.

Po dvaceti letech s Waterpikem jsem čekala, že moderní přístroj bude dál, ale velmi jsem se spletla. Je to jako přesednout z Mercedesu do Dacie - vypadá to nově, ale jízdní vlastnosti jsou nesrovnatelné. Kvůli extrémnímu hluku a až nebezpečně silnému tlaku vody je pro mě tato sprcha prakticky nepoužitelná. Kdyby se nejednalo o hygienické zboží, okamžitě ji vracím. Příště si raději znovu připlatím za osvědčenou značku

petroblecky23. ledna 2026

velká zásoba vody tlak nástavce

Ústní sprchu jsem si oblíbil na vyplachování zbytků jídla večer před čištěním i po čistění zubů. Tlak jde nastavit a není extra agresivní.