Recenze Trovet Dog Weight/Diabetic konzerva 400 g

Nízkoenergetická dieta určená speciálně k řízenému snížení neúměrné tělesné nadváhy u obézních psů. Trovet WRD je kompletní vybalancovaná dieta, lze ji bezpečně používat celý život, je-li předepsána veterinářem.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Konzerva Trovet Dog Weight/Diabetic je podle recenzí vhodná pro psy s dietními omezeními, omezeným pohybem nebo potřebou udržet optimální váhu. Pesům chutná a dlouhodobě splňuje očekávání. Jedinou nevýhodou je občasné selhání otvírátka, které vyžaduje použití otvíráku.

• Pesům chutná
  • Pomáhá udržovat optimální váhu
  • Vhodné pro psy s omezeným pohybem
  • Vhodné pro psy s dietními omezeními
  • Dlouhodobá spokojenost s produktem
  • Občas se utrhne otvírátko a konzerva se musí otevírat otvírákem

Registrovaný uživatel16. července 2023

dieta pejska

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Mám dvě psi slečny a moc holkám chutna

Chutná

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Našemu, pejskovi chutná. Jelikož je již vyššího věku s omezeným pohybem, jsou tyto konzervy úplně ideální pro udržení optimální váhy.

Registrovaný uživatel22. července 2022

Tento produkt mi už dávno doporučila kamarádka - původně jsem, na doporučení veterinářky, kupovala jinou značku, ale moje fena ji odmítala. Trovet splňuje všechno, co od produktu žádám: pes se nažere, chutná mu...a já vím, že mu dávám - s ohledem na jeho zdraví - to nejlepší :)

Registrovaný uživatel20. července 2022

Vybrala jsem tento produkt pro našeho nemocného pejska a konzerva mu chutná.

Registrovaný uživatel8. července 2022

Pejskovi chutná

Občas se utrhne otviratko a pak se musí otvírat otvirakem a to je pak už špatné, že se to zkrouti a kousek se dostane i do masa třeba.

Konzervu doporučuji.

Registrovaný uživatel26. května 2022

Mám psa po rakovině a po kastraci, báječně fungujou

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

dlouhodobá spokojenost

Registrovaný uživatel23. února 2022

Výborné krmivo pro pejska co musí zhubnout. Máme kastráta, je po operaci páteře, takže máme omezenou dobu na procházky. Díky konzervám a granulím jsme o 900 gr lehčí. Doporučuji.