Recenze TROVET Dog Hypoallergenic Rabbit/Rice Diet

Trovet RRD - Rabbit and Rice Diet for Dogs - je kompletní, lehce stravitelné krmivo určeno pro psy s intolerancí na krmivo, nebo jeho složky. Obsahuje králičí maso jako jediný zdroj proteinů a rýži jako jediný zdroj sacharidů. Může být podáváno po celý život.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

TROVET Dog Hypoallergenic Rabbit/Rice Diet je podle recenzí vysoce účinné krmivo pro psy s trávicími potížemi, alergiemi a kožními problémy. Většina psů na něj reaguje pozitivně, zlepšuje se jim trávení, srst i kůže. Někteří majitelé menších psů však zmiňují, že granule jsou pro ně příliš velké.

• Pomáhá při trávicích potížích a alergiích
  • Zlepšuje stav srsti a kůže
  • Chutná psům
  • Funguje pro psy s intolerancí na běžná masa
  • Ustálí trávení i při občasném požití nevhodné potravy
  • Velké granule pro menší pejsky

M.H.8. ledna 2026

velmi kvalitní granule, fence moc chutnají a zlepšila se kůže i srst

Varianta 10 kg
Registrovaný uživatel9. června 2025

Pejskovi moc chutnají

Velké granule pro menší pejsky

Bohužel zatím jsme nezaznamenali zlepšení ve zdravotním stavu pejska. Zkusíme ještě variantu pro citlivé trávení.

Registrovaný uživatel3. října 2022

Muj pes ma zanet strev autoimunitniho puvodu. Jedine granule,ktere 100% funguji, chutnaji.

Varianta 12,5 kg
Registrovaný uživatel16. srpna 2022

Mám borderku s intolerancí na většinu běžných mas. Než jsme přišli na to, co, to je a jakou nasadit dietu, vytrpěla si svoje. Těmito granulemi krmím už dva roky a trávení se jí ustálilo tak, že i když občas uloví něco, co by neměla, tak je vše v pořádku. Za nás naprostá spokojenost

Varianta 12,5 kg
Registrovaný uživatel30. dubna 2022

Máme dietu trovet RRD, která funguje. Pejskovi chutná, mícháme s konzervami RRD.

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

Vyhovuje pro alergická.

Registrovaný uživatel3. září 2017

Pejsek mel velke travici potize, kozni alergie, prujmy, zvraveni, spatnou srst, tyto granule mu sedly okamzite a jsme na nich uz dlouho, pejsek prospiva, potize vymizely, absolutni kvalita. Cena se. Ani nepribira, mame variantu rabbit rice. Doporucuji.