Krmivo pro kočku Recenze Trovet Cat Renal/Oxalate RID 3 kg

Recenze Trovet Cat Renal/Oxalate RID 3 kg

Dietní krmivo pro kočky s ledvinovými obtížemi. Jedná se o kompletní vybalancované krmivo se zaměřením na hladiny živin, které bývají při ledvinových onemocněních postiženy. Hladina bílkovin, fosforu a sodíku se snižuje, zatímco vitamin B a D3 se zvyšuje. Množství, kvalita a biologická hodnota bílkoviny byla vybrána tak aby splňovala požadavky na základní aminokyseliny nezbytné pro kočky a…

Registrovaný uživatel4. dubna 2023

Naše ledvinářka má tyhle granule spolu s jedním dalším druhem, žere, chutnají, neztrácí na váze. Na to, že ledvinové granule obvykle kočkám moc nechutnají, jsem spokojená.

Registrovaný uživatel10. února 2023

naše kočka má problém s ledvinami. kapsičky nechce jíst, ale tyto suché má velmi ráda

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Výborné, kočce opravdu chutná

I vysoká cena je lepší, nez nemocné zvíře

Registrovaný uživatel1. září 2022

Na doporučení veterináře

Vyhovujícíku dieta pro naší kočku

Registrovaný uživatel28. července 2022

Granule jsem koupila na doporučení veterinářky, protože nemocnému kocourkovi přestaly chutnat ty, které jsme mu dávali doposud. Granule Trovet si hned oblíbil a je to vidět i na jeho kondici - je vitálnější, zlepšila se mu kvalita srsti a trošičku se mu vrací i váha.

Jako velké mínus vidím balení - bohužel nemá žádný "zip", aby se dal pytel zavřít a granule se neznehodnocovaly vlhkem. 3 kg jedno zvíře jen tak nespořádá a balení o nižší váze je finančně nevýhodné. Takže odsypávám do litrové těsnící nádoby, ze které dosypávám mističku, a zbytek v pytli lepím izolepou.

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Opravdu chutné granule, navíc doporučené veterinářkou

Doporučuji jako první volbu při nutnosti diety

Registrovaný uživatel1. února 2021

Naše číča zatím vpohodě a žije i při vysokém věku.

Tedy doporučuji pro nemocné chlupáče.