Granulky máme už po nekolikáté. Našich 9 ocicatů 1 jedna kočka domácí si nestěžují:-)
Nemáme problém s močovými a ani s ledvinovými kameny.
SPOKOJENOST. Děkujeme.

Krmivo TROVET Cat Adult Urinary Struvite ASD drůbež je podle recenzí účinné při prevenci a řešení zdravotních potíží spojených s močovými cestami. Kočkám chutná a dlouhodobě jim prospívá, i přes vyšší cenu je považováno za kvalitní a bezrizikovou volbu.
Nemáme problém s močovými a ani s ledvinovými kameny.
SPOKOJENOST. Děkujeme.
Kvalitní a hlavně bez rizikové žrádlo .Bez rizika močových kamenů a velkých zdravotních komplikací .
Drahé !
Pro všechny a hlavně vykastrované kočky a kocoury .Oni si to zaslouží .
S touto dietní stravou jsme spokojeni. Naší kočičce moc chutná.
používám mnoho let pro kocourka se struvity a je celou dpbu bez zdravotních potíží
S tímto krmivem má kočička nemá absolutně žádné problémy s čůrání.Žádná krev,bolesti,zadržování.Velice jí chutná.Všem moc doporučuji
Po problémech kocoura s ucpáváním močových cest kupuji opakovaně již několik let a kocour už neonemocněl.
Velmi doporučuji.
Dobré krmivo, kocourkovi chutná a hlavně mu pomáhá
Určitě doporučuji
Granule nakupují už 8 roků ,kocourkovi velmi prospívají
Objednávala jsem z tohoto e-shopu již 2x a vždy bylo vše na 1*. Kocour i já děkujeme.