Nám vyhovuje velkostí
zatím nemohu komentovat

Nám vyhovuje velkostí
Ješte ho mám spuštený jen pár hodin
zatím nemohu komentovat
Splňuje moje požadavky, jsem zatím spokojen
vcelku tichý
funguje dle představ
Vyborne vysusuje
účinnost,
když je na plný výkon, tak je trochu hlučný, ale nic, co by se nedalo vydržet
Příznivá cena.
Spotřeba el. energie odpovídá deklarované.
Výkon 16l/24h je opravu pouhá teorie nebo marketingový tah. V místnosti s běžnou pokojovou teplotou a vlhkostí kolem 75% lze odvlhčit max. 4,5l/24h, což je opravdu hodně málo, při tomto výkonu potrvá úprava vlhkosti v místnosti týdny či měsíce.
Délka sušení práda ze zkrátí z 12 hodin na 11 hodin.
Hlučnost, v místnosti se prakticky nedá být, po půl hodině vám bude třeštit hlava.
Takový celkem drahý větrák, potřebujete-li odvlhčovat, doporučuji připlatit si za skutečný odvlhčovač.
Výborná věc. Vyřešila nám problém s vlhkostí a plísní. Když jsme viděli co dokáže vytáhnout z domu vody za 24 hodin, litovali jsme že ji nemáme už dříve. I čistička je výborná. A můžeme i sušit prádlo doma když je ošklivě a nezatížíme vlhkostí zdivo, Prádlo je suché během pár hodin. Opravdu doporučujeme.
Žádné jsme nenašli.
Doporučuji jak výrobek, tak komunikaci s prodejcem. Ochota a super rada. To se dnes hned nevidí. Velká spokojenost a těšíme se na další nákupy u této společnosti.