Recenze Tropico Romantika Kašmír

Tropico Romantika je pevná pětizónová matrace vyrobená z kombinace pěn Flexifoam, které zajišťují ortopedické vlastnosti, elasticitu, vzdušnost a odolnost. Stabilitu, nosnost, tuhost a odolnost dodává jádru masivní vrstva kokosových vláken. Hedvábně jemný potah Kašmír s vysokým podílem přírodních vláken. Díky vysokému podílu viskózy a kašmírovému vláknu nabízí vynikající termoregulační…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Matrace Tropico Romantika Kašmír je podle recenzí kvalitně zpracovaná a nabízí dobrou tuhost s možností volby tvrdosti. Uživatelé si pochvalují klidný spánek a stálost vlastností. Jedinou výtkou je naducaný potah, který může ztížit manipulaci při vkládání do postele.

• Kvalitní zpracování
  • Dobrá tuhost a stálost
  • Možnost volby tvrdosti (strany soft a hard)
  • Dělitelný potah na dvě části
  • Vyhovující pro klidný spánek
  • Naducaný potah ztěžuje vkládání do postele

lenka.od28. února 2026

Jsme spokojeni, děkujeme

Varianta 90 x 200 x 24 cm
Jacob23. února 2026

Kvalita, cena, možnost praní

Syn (14) je velice spokojen, oproti minulé matraci spí klidněji ráno není unavený

slava.silar21. října 2025

matrace je perfekt,vyhovuje mi

dobrý nakup

pomir24. prosince 2024

Pevný potah Tvrdost odpovídá Mame ji krátce nelze ještě vice hodnotit

Registrovaný uživatel22. června 2023

Na matraci se mi dobře spalo, použila jsem prozatím stranu soft. Potah je dělitelný na dvě části a strany označeny soft a hard. Teď mne napadá, jen to nepoplést po vyprání potahů.

Ještě jsem to nezkoušela přeměřit, ale hůře se mi to dávalo do postele místo původních matrací, které byly také 800*2000*200. Asi je to naducaným potahem.

Celkově jsem spokojená.

Varianta 80 x 200 x 20 cm