Recenze Tropico Klára

Latexová matrace Tropico Klára dokonale kopíruje podklad při polohování. Přináší pocitově měkké ležení a vynikající ortopedické vlastnosti. Špičková celolatexová matrace střední tuhosti pro všechny, kteří chtějí maximální odolnost a pohodlí. Ideální pro polohovací i pevné lamelové rošty.

2 recenze

Registrovaný uživatel27. července 2024

Matraci Klára Tropico jsem vybrala, neboť po dřívějších zkušenostech jsem chtěla právě jen latexovou matraci. Klára Tropico splnila všechna moje očekávání na jedničku, její tvrdost je "tak akorát", spí se na ní výborně, a vyniká i její estetičnost - skoro bylo škoda ji "schovat" pod chránič matrace a pod prostěradlo. Určitě tuto matraci mohu doporučit koupit každému!

U matrace Klára Tropico jsem nenašla žádné zápory!

Doporučuji matraci Klára Tropico koupit každému, budete spokojeni a nadšeni, stejně jako jsem já... Zároveď doporučuji firmu Matex, která matraci prodává, velice profesionální firma, ale zároveň slušná a lidská, se vším poradí a doporučí to nejlepší možné řešení...:-).

Varianta 80 x 200 x 18 cm
pefek5221. února 2024