Recenze TROBOLO WandaGO P1XX1403

Trobolo WandaGO je ekologická separační toaleta pro plnohodnotné a pohodlné používání. Nabídne stejný komfort jako běžné WC, narozdíl od chemických toalet ke svému provozu nepotřebuje žádnou chemii ani vodu. Díky kompaktním rozměrům balení se vejde do každého auta, dodávky nebo obytného vozu a díky výškovému nastavení nabízí maximální pohodlí pro malé i velké. Nastavitelná výška sedáku je od 310…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

TROBOLO WandaGO P1XX1403 je hodnocen jako ekologická a praktická volba pro mobilní použití, s výhodou snadné údržby a nízké hmotnosti. Zákazníci oceňují jeho stabilitu a nezápachnost, ale někteří zmiňují vyšší pořizovací náklady a drobné konstrukční nedostatky. Pro většinu uživatelů je vhodný, avšak pro osoby s menší konfekční velikostí může být méně pohodlný.

• Snadné ekologické používání
  • Lehký a skladný
  • Stabilní konstrukce
  • Snadná údržba
  • Nezapáchá při správném použití
  • Chybí náhradní víčko na nádrž
  • Vyšší pořizovací cena oproti klasickému chemickému WC
  • Možná by byla lepší větší nádržka na moč
  • Není vhodné pro osoby s konfekční velikostí 36/S

karel.vanek19. srpna 2026

Jednoduchý a bytelný, jednoduchá montáž, výška sedu a váha.

Ještě jsme nevyrazily na cestu pak mohu hodnotit.

kmitacka16. srpna 2026

- možnost ihned využít wc - po zasypání čerstvými hoblinami s pilinami není cítit zápach - super 2 výšky "posezu" - lehká a snadná manipulace při vyprazdňování separačních nádob

- není vhodné pro osoby s konfekční velikostí 36/S, zde bych doporučila menší velikost sedátka/ wc

- koupi doporučuji - využívá se na chatě, kde není žumpa a chemické wc jsme nechtěli

Zdeněk Krejčí28. června 2026

lehký, stabilní, snadná údržba, nezapáchá, je vhodné pro dospělé i děti

možná by byla lepší větší nádržka na moč

jsme velice spokojeni

maverick.mk19. června 2026

Lehký, skladný, snadná údržba při používání. Skvělá volba do přívěsu oproti klasickému chemickému wc.

Dvakrát dražší než klasické chemické wc. Ale je možné, že se to časem srovná nižšími provozními náklady bez nutnosti chemie.

Nejlepší volba mobilního wc, kterou jsme s ohledem na naše potřeby mohli udělat. Využíváme zatím pouze na prodloužené víkendy.

Registrovaný uživatel10. května 2026

Ještě jsme nepouzili

hermanzb13. dubna 2026

Vše v poho.

tomkyrs8. března 2026

Mohl by mít náhradní víčko na nádrž. Aby se dalo zasroubovat a převézt.

Dobrej. Doporučuju. Měl jsem pochyby ohledně nosnosti (plast),ale naprosto v pohodě.

nikolastachova6936. března 2026

Snadné ekologické používání

Registrovaný uživatel11. února 2026

ekologické a blbuvzdorné, přesně pro mě