Jednoduchý a bytelný, jednoduchá montáž, výška sedu a váha.
Ještě jsme nevyrazily na cestu pak mohu hodnotit.

TROBOLO WandaGO P1XX1403 je hodnocen jako ekologická a praktická volba pro mobilní použití, s výhodou snadné údržby a nízké hmotnosti. Zákazníci oceňují jeho stabilitu a nezápachnost, ale někteří zmiňují vyšší pořizovací náklady a drobné konstrukční nedostatky. Pro většinu uživatelů je vhodný, avšak pro osoby s menší konfekční velikostí může být méně pohodlný.
Jednoduchý a bytelný, jednoduchá montáž, výška sedu a váha.
Ještě jsme nevyrazily na cestu pak mohu hodnotit.
- možnost ihned využít wc
- po zasypání čerstvými hoblinami s pilinami není cítit zápach
- super 2 výšky "posezu"
- lehká a snadná manipulace při vyprazdňování separačních nádob
- není vhodné pro osoby s konfekční velikostí 36/S, zde bych doporučila menší velikost sedátka/ wc
- koupi doporučuji
- využívá se na chatě, kde není žumpa a chemické wc jsme nechtěli
lehký, stabilní, snadná údržba, nezapáchá, je vhodné pro dospělé i děti
možná by byla lepší větší nádržka na moč
jsme velice spokojeni
Lehký, skladný, snadná údržba při používání. Skvělá volba do přívěsu oproti klasickému chemickému wc.
Dvakrát dražší než klasické chemické wc. Ale je možné, že se to časem srovná nižšími provozními náklady bez nutnosti chemie.
Nejlepší volba mobilního wc, kterou jsme s ohledem na naše potřeby mohli udělat. Využíváme zatím pouze na prodloužené víkendy.
Ještě jsme nepouzili
Vše v poho.
Mohl by mít náhradní víčko na nádrž. Aby se dalo zasroubovat a převézt.
Dobrej. Doporučuju. Měl jsem pochyby ohledně nosnosti (plast),ale naprosto v pohodě.
Snadné ekologické používání
ekologické a blbuvzdorné, přesně pro mě