Fantastická věc. Už mě nohy nezebou :-) Používám denně. Nízká spotřeba a nulová údržba. Vřele doporučuji všem, koho nohy ještě zebou .

Výhřev vložky je zcela minimální a vydrží pouze v řádu minut.. Taková vložka skutečně neposlouží svému účelu!
hřejí
Za dobré peníze funkční výrobek
Nohy v teple
Velmi užitečné a vložky hřejí velmi dlouho na jedno nabití .Při použití jsem na jedno nabití používal vyhřívání na 6 hodin a baterie bylo vybita pouze na 3.15 V /plně nabitá byla 4,17 V /.Při použití používám nezateplenou obuv /kožené boty/
a vůbec nepociťuji žádný chlad nohou .
Je to prostě velmi zdařilý výrobek. .Vložky používám prakticky vždy, když je teplota vzduchu pod bodem mrazu. .
Jak jsem uvedl výše jsem naprosto spokojen s tímto výrobkem a umožňuje mi provádět zdravotní procházky prakticky za každého chladného počasí..
Skoro nepřeji a i ta trocha tepla je na pár minut
pro manželku velikost dostačující, pro větší nohy vložky nejsou. jdou však zastřihovat
Úplně k ničemu
Cena, opravdu fungují, není co řešit. Doporučuji.
Popravdě jsem nečekal, že to bude tak pěkně fungovat, hřát.
Místo inzerované a objednané velikosti 38-44 byly doručeny vložky o velikosti do 40, takže malé. Potřeboval jsem si je upravit na velikost 42,což,jak je pochopitelné,z vložek o velikosti 40 neudělám.
Hrozny
příjemná výhřevnost, rychlé zapojení
Při prvním nošení se odloupla se ta vrstva bez bílých linek.
I tak jsou dobré k nošení 1+
USB varianta napájení má tu výhodu, že s dostatečně velkou powerbankou (případně několika powerbankami) lze dosáhnout delší doby vytápění, než s jinými typy baterií.
Cenově výhodný výrobek.
Funkční.
Není zde regulace výkonu (teploty), ale pokud je tepla příliš, stačí konektor na chvíli odpojit.
Nevyznám se v číslování velikostí bot, ale vložky 41-46 jsou dlouhé 28 cm.