Recenze Trizand Skládací zahradní lehátko 60 x 177 cm béžové

Skládací zahradní lehátko nabízí pohodlné řešení pro odpočinek na zahradě, terase nebo pláži. Jeho konstrukce umožňuje nastavení do tří poloh, což umožňuje přizpůsobit sezení, pololežení nebo ležení podle individuálních potřeb. Lehátko je vybaveno tlustým polštářem s výplní 1,2 kg, který zajišťuje měkkou oporu po celé délce a zvyšuje komfort při odpočinku. Rozměry lehátka v sedící poloze jsou…

4 recenze

fabilona23. září 2026

Špatně se nasedá,poutě pro vyšší výšku a zdravého člověka. Dala jsem to dětem. Fabryova

Mirďa4. srpna 2026

Snadné ovládání.

Polstrování u vyšších osob je krátké na nohy.

mauricjan231. července 2026

Možnost složit a přemístit

Změna některých poloh jde ztuha

Nevím jestli mám namazat jednotlivé "klouby", chci aby rozložení a složení šlo lépe, jinak celkově se mi líbí barevné provedení a lehkost výrobku

skrobanek.karel23. července 2026

Žádné k ničemu

Jsme s manželem invalidní na lehátko se nejsme schopni dostát z důvodu toho, že je podložka na nohy se nedá sklopit.Tyzo lehátka nejsou vhodná pro osoby se sníženou pohyblivostí.Takže jsme vyhodili více jak 3000 Kč a lehátka jsou nám k ničemu.

Viz zápory