Recenze Trixie Natural Living šplhací stěna 5893 27 x 24 cm

Trixie 5893 je čtvercová šplhací stěna, která lze zavěsit. Vyrobená je z přírodních materiálů a oceníte snadnou instalaci pomocí karabiny. Rozměry stěny jsou 27 x 24 cm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Šplhací stěna Trixie Natural Living je kvalitně zpracovaná a ptákům poskytuje zábavu a podněty k aktivitě. Většina majitelů oceňuje její skladnost a přírodní materiál, i když se najdou i ptáci, kteří o ni nejeví zájem. Celkově se jedná o vhodnou volbu pro chovatele, kteří hledají cenově dostupnou a funkční hračku.

• Kvalitní zpracování z přírodního materiálu
  • Zábavná hračka pro ptáky, podporuje aktivitu
  • Skladná a nezabírá mnoho místa
  • Pěkný design
  • Dobrý poměr ceny a kvality
  • Některé ptáky nezaujme

denisarousova8. března 2024

pěkné a za nízkou ceni

Registrovaný uživatel31. října 2023

pro andulku zábavná hračka, okusuje jak dřívka, tak provázky. Nepořádek je všude, ale s tím se počítá :-)

koupila bych znovu

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

Provedení dobré

Můj pták si toho nevšímá

Je to pěkně a kvalitně zpracováno. Visí mi to ve voliéře, ale agapornis si toho nevšímá...

Registrovaný uživatel22. ledna 2022

Hezký výrobek a jistě se bude papouškovi líbit.

Registrovaný uživatel15. prosince 2021

cena a kvalita

Registrovaný uživatel26. listopadu 2021

Kvalitní výrobek z přírodního materiálu

Registrovaný uživatel30. října 2021

Velikost,, váha i uchycení,, a dost mě překvapilo kolik času na něm andulka tráví,, líbí se jí to a je spokojená takže já si taky nemůžu stěžovat

Registrovaný uživatel29. září 2021

Andulky jsou spokojené, každý den se baví a já každý den taky, dělám uzliky na stěně

Hračka je super, je skladná, nezabere moc místa a andulky se baví každý den už víc jak měsíc a já vlastně taky, když jim spravuji hračku- dělám uzlíky