Krmítko pro ptáka Recenze Trixie Lucerna 5456

Recenze Trixie Lucerna 5456

Venkovní zahradní plastové krmítko ve tvaru lucerny. Zahradní krmítko pro ptáčky poskytuje v dlouhých zimních měsících místo, kde se můžou bezpečně a v klidu nakrmit. Krmítko je vyrobeno z plastu určeného pro venkovní použití. Krmnou směs krmítko udržuje v suchu, čistotě a bezpečí proti povětrnostním vlivům.

liborkrulis10. prosince 2023

Velikost

Registrovaný uživatel21. září 2022

velký zásobník-idealní když nemůžete dosypávat každy den hygienické-krmení se neznečistí trusem

někdy nějaké semínko vypadne na zem, ale ptáci ho najdou i tam :-)

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

objem krmítka

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

S tímto produktem mám už několik let dobré zkušenosti , není drahý , dobře se doplňuje - jsem sním spokojen

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

Hezky to vypadá. Funguje to dobře, ptáci sedají z více stran a krmivo jim padá do okýnek. Ocelové lanko se smyčkou na uchycení je praktické a krmítko se nekýve tak moc, jako kdyby bylo na provázku.

Není jednoduché přijít na to, jak se to otevírá a zavírá. A i když už jsem na to přišla, pokaždé znovu se musím řádně soustředit, abych to správně otevřela a zavřela. Chce to mírné násilí a člověk se bojí, že plast praskne. Když na stříšku napadal sníh s deštěm, zablokovala se otevírání kapkou ledu a museli jsme počkat, až to doma rozmrzne.

Hezké a funkční, trochu problém s otevíráním a zavíráním.