Odpuzovač zvířat Recenze Trixie Fernhaltspray zákazový sprej 175 ml

Recenze Trixie Fernhaltspray zákazový sprej 175 ml

Sprej nastříkáme na místo nebo věc, kterou chceme ochránit před nežádoucím znečištěním či poškozením psem nebo kočkou. Sprej svým složením bude domácí mazlíčky odpuzovat od tohoto místa. Pro člověka je vůně příjemná.

nadamarsalkova23. srpna 2025

splnil mé očekávání

Registrovaný uživatel15. července 2025

Vůbec nefunguje, naše dvě kočky ho zcela ignorují, velmi značkují, zkouším další přípravky. Navíc je špatný rozprašovač, vždy se mi potřísní ruce.

orajtik23. února 2025

Nesmrdí tak strašně

Nemá efekt

Anavi15. února 2024

Asi máme divná zvířátka. Z počátku sprej opravdu odpuzoval nájezdy, ale po chvíli jakoby si číči zvykly a zase následovalo shazování drobností z poliček, jakoby ani nikdy postříkané nebyly.

Registrovaný uživatel14. září 2022

Působí velmi krátce.Pes si vesele značkuje altán dál.

Registrovaný uživatel11. června 2022

Tento odpuzovac vubec nasi kocicce nevadi ,tudiz je neucinny

Registrovaný uživatel16. března 2022

Pravděpodobně funguje.

Štěně kýchalo a sprej smrděl i mě, takže jsem ho nakonec použila jen párkrát a vyhodila.

Registrovaný uživatel14. března 2022

Na našeho psa to nefunguje.

Registrovaný uživatel12. prosince 2018

Přípravek jsem našel na internetu poté co mí pejsci začali lézt na auto a poškrábali ho. Produkt vyniká pouze "vůní".Používali jsme ho postřikem na auto třikrát denně

Cca pět minut po nástřiku byly obě fenky zase na autě.Auto jsem umyl jak z vnějšku,tak i motorovou část i když tam nebylo ani stopy po nějakém živočichu. Auto jsem znovu postříkal pro jistotu " zabalil" do dek,závěsů a nakonec plachtou na auta.znovu postříkal. Spíš je to přitahuje,stopy od tlapek a natržená plachta jsou dokladem,že to NEFUNGUJE.

Pro mne vyhozené peníze a nervy v ... Když už jsem to koupil,tak to vyplácám,snad to pejsci pochopí.že je to zákazový sprej.Novinami je nechci pořád mlátit.