Je tiche i přes to ze šmajdá.

Je tiche i přes to ze šmajdá.
Tiché
- příjemný, relativně tichý zvuk
- ideální velikost pro malého křečíka
- povrch velmi vhodný pro běhání
- relativně nízké riziko zranění
- kolečko je slepené lepidlem, které se rozpouští ve vodě -> prakticky nelze čistit (po dvou relativně šetrných mytích mokrým kapesníkem se odlepil korek, po třech se začal rozlepovat šev, nyní řeším vyndaváním a samostatným mytím korku, který tam lepím lepící páskou), navíc moč má tendenci se do dřeva vsakovat, což o to více znemožňuje úplné zbavení zápachu
- možná má (nejspíš kvůli své váze) trochu větší než ideální tendenci pokračovat v pohybu (pokud křečík zastaví příliš náhle z velké rychlosti, kolečko ho někdy donutí udělat kotrmelec)
Pokud nutně hledáte dřevěné kolečko, toto je relativně kvalitní za rozumnou cenu.
Především kvůli problémům s čištěním bych však spíše doporučila kolečko plastové - třeba Trixie tréninkové kolo, které se mi osvědčilo o dost lépe (protože téměř každý křeček občas kolečko pomočí, někteří jej dokonce používají jako hlavní toaletu, považuji nemožnost čištění za podstatný problém). Původně jsem zakoupila dřevěné, protože mi připadá vhodnější používat přírodní materiály, po zkušenostech s dvěma různými dřevěnými kolečky bych však doporučila, jako u jediné věci pro křečky, zvolit plast.
tiché,uvnitř vlepený korkový pás
velká radiální + axiální házivost,nutná úprava,nereklamoval jsem protože pochybuji že by jiné bylo v pořádku