Recenze Trixie Boční ochranná mřížka do okna 62 x 16/7 cm bílá

Boční ochranná mřížka do okna je vhodná pro umístění do většiny obvyklých oken s funkcí ventilace. Zhotovena z umělé hmoty, tedy velmi lehká a stabilní. Součástí balení je i odpovídající držák s jehož pomocí mřížku upevníte na boční stranu okna nebo ji tam nalepíte. Mřížku, která byla již instalována, je možné jednoduše zase odstranit a znovu použít.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Boční ochranná mřížka do okna Trixie nabízí jednoduché a účelné řešení pro zabezpečení oken před kočkami, s výhodou snadné instalace a dobrého poměru cena/výkon. Některé recenze však zmiňují prohnuté mřížky, což může ovlivnit estetiku a funkčnost. Pro většinu uživatelů však produkt splňuje svůj účel.

• Snadná instalace bez vrtání
  • Pevné a účelné provedení
  • Rozměry sedí na okna
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Některé kusy mají prohnuté mřížky
  • Nešlo vůbec použít (bez upřesnění důvodu)

MARTIN BERAN15. května 2026

Cena/výkon. Snadná instalace.

klara.golova21. dubna 2026

Podařilo se snadno namontovat (je tedy potřeba vrtat do oken, ale šlo to dobře). Podle mě slouží dobře, nevím, kolik by mřížka vydržela, kdyby na ní nějaká kočka opakovaně skákala - naše se o to ani nesnaží, protože vidí, že je tam bariéra.

zlatkaneuman21. ledna 2026

Již to nepotřebuji tak mi to je k ničemu

eliska.kamenska16. května 2024

Rozměry sedí Pevné

Lament 4218. srpna 2023

Po pravdě se naše kotě nemá šanci dostat až tam, kde už je ventilačka otevřená, ale to se může změnit, až vyroste. Věřím, že by mřížky fungovaly a stojí to za náš klid, že je kotě v bezpečí.

Některé mřížky byly prohnuté, což kazí jinak nečekaně celkem pěkný dojem, který na oknech dělají.

Registrovaný uživatel31. července 2022

Zboži nebylo dodáno...

Registrovaný uživatel24. července 2022

Super bez vrtání Dobre drží

Rychle namontované bez vrtání a účel splnily takže za mě super.

Registrovaný uživatel25. června 2022

Nešlo vůbec použít.