Recenze Trhlina - Jozef Karika

Recenze Trhlina - Jozef Karika

Tahle kniha vznikla zvláštním způsobem. Po vydání mysteriózního thrilleru Strach se autorovi ozval člověk, který mu povyprávěl opravdu děsivý příběh. Jozef Karika jeho vyprávění zaznamenal, mnohá tvrzení ověřil, doplnil o vlastní zjištění a zpracoval v knize, kterou máte před sebou. Na jejích stránkách rozmotává velice tajemný, tragický a hrůzostrašný případ.

Registrovaný uživatel23. prosince 2020

Uzasny pribeh, napinavy od prvni stranky!

Registrovaný uživatel15. listopadu 2020

Zajímají mně takové záhady.Když jsem viděl reklamu na film,tak jsem si přečetl čtenářské recenze a koupil tu knihu.

Skvělý čtení

Registrovaný uživatel21. října 2020

Přečetla jsem dvakrát. Podruhé s mapou. Až to bude možné, chci tribec navštívit.

Doporučuji. Kniha je lepší než film.

Registrovaný uživatel22. ledna 2020

Velmi dobré počteníčko

Píše jinak než ostatní,je originální.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2019

na doporučení kolegy, ze zvědavosti

očekával jsem větší hrůzu začátek je dost zdlouhavý, než se dojde k jádru věci

Zajímavé, napínavé čtení. Zatím nevím, jaký z toho vyvodit závěr, ale když se stávají věci v bermudském trojúhelníku !?

Registrovaný uživatel13. června 2019

Knihu som si kupila na doporucenie znamej.Pribeh ma veľmi zaujal a skoro som ju prečítala na "ex". Je zaujimave spracovanie rozpravaca Igora a do toho len nikedy vstupuje autor.Ocenujem odkazy na clanky ci videa ktoré su realne dostupne na internete. Pre zaujímavosť som si pozrela aj film ale ako vo väčšine pripadov kniha mi pride lepsia,lepsie spracovana.

Registrovaný uživatel9. ledna 2019

Velmi se mi libila dopurucuji

Stoji za precteni