Recenze Trek Air Rush 5332535

**Trek Air Rush 5332535 - Elektrická pumpička** **Výrobce:** Trek Trek Air Rush 5332535 je elektrická pumpička, která výrazně usnadní huštění plášťů vašich kol. Díky svým kompaktním rozměrům o velikosti 80 × 45 × 32 mm je velmi snadno přenosná a vejde se do sedlové brašničky nebo kapsy. Je proto ideálním řešením pro cyklisty, kteří potřebují lehké a přenosné zařízení pro opravy nebo údržbu…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Trek Air Rush 5332535 je podle recenzí výkonná a kompaktní pumpička s dlouhou výdrží baterie, která umožňuje přesné huštění. Uživatelé oceňují její lehkost a skladnost, i když někteří zmiňují hlučnější provoz a zahřívání při delším používání. Celkově se jedná o praktický doplněk pro cyklisty.

• Malá a lehká konstrukce
  • Vysoký výkon při huštění
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Přesné nastavení tlaku
  • Jednoduché ovládání
  • Hlučnější provoz
  • Při delším používání se zahřívá
  • Nutnost dobíjení

janbohac244. července 2026

Funguje skvěle jak má a je k použití i jen jako aktuální měřič tlaku bez nutnosti pumpovat. Je lehký. Je skladný, vejde se i s nářadím, lepením a mont.pákama do malé lahve na nářadí

jjjech4. dubna 2026

Výkonný

jiri.ponrt14. ledna 2026

Dlouhá výdrž nabití

Nenašel žádný

josef14. listopadu 2025

Funguje jak má, celková spokojenost. Kompaktní velikost, displej který ukazuje aktuální tlak je to výborný pomocník. Bombičky už jsem daroval.

Petr30. srpna 2025

Slušný výkon, super velikost

Hodně hřeje, nutno v rukavicích

Radek18. srpna 2025

Malá, lehká, výkonná. Používání je jednoduché. Přesná úprava tlaku před závodem. Výborný nápad, konec éry CO2 bombiček.

Trochu hlučnější než bych čekal.

truhlarstvivojtesek18. srpna 2025

Malý výkoný

jiri.nerad11. srpna 2025

Super, lehká, skladná, jednoduché ovládání, funguje geniálně přesně jak jsem si představoval :-) Dobrá koupě, doporučuji.

Žádnou jsem zatím nenašel - teda krom nutnosti nabíjet :-D

Chcete malou lehkou přesnou pumpu? Co dá až 4x 5 bar na jedno nabití? Při mých 3.5-3.75 to mám na 5-6 dofouknutí jak silničky, tak gravelu. Cestovní CO2 bombičky či ruční pumpu můžete zahodit, neb ten komfort je jako znát a Mastercard :-D tedy k nezaplacení ...

lopusci30. července 2025

Slouží k čemu - super