Zahradní obrubník Recenze Transform Lemovací obrubník 1,2 m šedý

Recenze Transform Lemovací obrubník 1,2 m šedý

Plastový lemovací obrubník nahradí klasické betonové obrubníky, je lehčí a rovněž opatřen čelními zámky. Odděluje vlastní záhon od zatravněné plochy s možností zajet sekačkou až k lemu záhonu a trávník dokonale a najednou posekat. Při změně dispozic záhonů je možné vše bez problémů vyjmout a použít znovu na jiném místě.

hero.piggy22. září 2025

Dobra kvalita

jlejsek3. září 2025

Provedení a jednoduchost instalace

sarka.sinkulova12. června 2025

Skvěle sedí, kvalitní a odolný materiál.

tocikvladimir9. května 2025

Dobrý proti trávě.

josef.jaros11. května 2025

Rychlé a jednoduché zabudování, výhoda sečení trávy.

josefmajer553. května 2024

Již jsem vyzkoušel tzv. neviditelný obrubník, který nesplnil absolutně moje očekávání, a proto nyní používám tvarově stálý, skvěle navržený obrubník od firma Transform. Používám jej jako kvalitní náhradu původního a v obměně pokračuji. Určitě mne ještě čeká výměna asi 130 mb.

Zápory nejsou. Jen se mi doma hromadí plastové palety, které jsou nezničitelné a nedají se spálit. Za léta, kyd odebírám výrobky z recyklovaných plastů od firmy Transform jich mám šest a nevím, co s nimi.

Kdo se chce chovat ekologicky a kdo klade důraz na bezúdržbovost by neměl váhat s nákupem