Traktor super kapela .co se tyče cd a dvd nic lepšiho jsem dlouho nevyděl výbornej poslech pisniček a dvd za mně jednička jsem rad že jsem to koupil prostě paráda.Za mně 1 z hvězdičkou kdo loupí neprohloupí,,,,,,,,,,,,
![Recenze Traktor - X Years Box [4CD + DVD] Česká hudba Recenze Traktor - X Years Box [4CD + DVD]](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_gY_e/IutnFu.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
Největší shitt kapela české hudební scény!
Naprosto úžasný box nabitý hudbou. Obsahuje 4 CD + 1 DVD, takže za malou cenu získáte 4 kompletní alba této kapely + DVD navíc. Nic výhodnějšího snad není. Několik hodin skvělé muziky od kapely Traktor. Doporučuji!
Boží
Vynikající hudba.
SD Prach a vzduch mi nehraje. Zkoušela jsem to na třech rádiích aji v autě, nenačítá se to.
Kdyby jste mi mohli poslat nové CD Prach a vzduch, byla bych moc ráda.
ucelený soubor vynikající kapely, doporučuji zakoupit tento celek.
Kompletní 10-ti letí tvorby skupiny, všechny 4 vydané CD + DVD z ostravského koncertu. "Vše v jednom" za příjemnou cenu.
Splnil moje očekávání.
Ucelený soubor..průřez tvorbou..super výběr písní..pěkné provedení i obalu..spokojenost
Celkově doporučuji. Kdo má rád Traktor ten jistě cd ocení.