Recenze Trakker Sanctuary Cradle

Vaničkové podložky Sanctuary Cradle byly navrženy tak, aby poskytly vašemu úlovku na břehu co největší bezpečí. Díky nim bude fotografování a manipulování i s tou největší rybou tak jednoduché a bezpečné, jak to jenom jde. Součástí podložky je i multifunkční vodotěsný přehoz, který je z materiálu 420D PVC, který je šetrný k rybám a zároveň se dá jednoduše umýt. Tento přehoz má dvě využití.

kvk564929. srpna 2026

Velmi kvalitní zpracování, pevný materiál a praktický design. Podložka je dostatečně prostorná, stabilní a dobře se s ní manipuluje. Velmi oceňuji také rychlé odvedení vody a snadné čištění.

Žádné zásadní jsem zatím nenašel.

S podložkou Trakker Sanctuary Cradle XL jsem velmi spokojený. Působí kvalitně a odolně, ryba je v ní bezpečně uložená a manipulace je jednoduchá. Za mě výborná volba pro kapraře a určitě doporučuji.

Varianta XL
Registrovaný uživatel26. října 2023

Dílencké spracování

Dobrý produkt

Registrovaný uživatel19. května 2022

Kvalita, velikost, nastavitelnost, pohodlné použití, přepravní taška

Cena. Ale stojí to za to

Registrovaný uživatel14. dubna 2020

Protože Trakker že to nesmrdí a je to hned suché Když jedu na ryby

Jsou zbytečně dlouhá madla (popruhy na nošení) člověk menšího vzrustu to potáhne po zemi.

Mají to vychytané.