Malý. Lehký, dobrá výdrž baterie. Pěkná aplikace
Poslední dobou nefunguje úplně dobře, budu to řešit z aplikace s výrobcem. Hlásí to chyby, nelze vypnout ani restartovat

Malý. Lehký, dobrá výdrž baterie. Pěkná aplikace
subtilní kabička vhodná i pro malé plemeno
jednoduchá obsluha
kompatibilita s android i ios
bezproblémová lokalizace psa
dlouhá výdrž baterie
Oproti predchozi variante vyborne drzi na obojku. Lehoucka a designove podarena gps. Kazdy den muzeme sledovat, co jsme pri prochazce zvladli ;).
Skoda,ze nejde nastavit uzivatelem frekvence odesilani jednotlivych bodu. Mohla by byt o neco castejsi, protoze takhle obcas podhodnocuje delku trasy,zejmena pokud je napr.klikatejsi. Ale jinak neobjeveno nic zasadniho.
opravdu solidní zpracování, do vody bez problemú, odepnutí a nabíjení rychlé, mám za 385 náhradní baterii, nevím proč je delší, ale výdrž po dvou dnech 67%. ta malá je za 3 dny pryč. takhle vyměním . lokalizace do 15sec. design absolutní, ochrana před vodou trvale spolehliva. žádný špuntíky, který po 20ti nabitích netěsní.
musel jsem po 6mes. rekl. úplně přestal fungovat. ale dostaljsem nový a s 2 bateriemi jsem absol. spok.
dodavatel fi. dog se s jednoznačnou reklamací patlal sice 40 dní, ale nakonec byla uznána. převedení předplatného přes support tractive v rakousku /odezva během 30 minut. neuvěřitelné.
měl jsem několik gps pro psa, ale tento je absolutně nejpříjemnější. nelze ale očekávat 14dní bez nabíječky.