Jak dopadl test produktu přímo u vody na rybách? Máme pro vás hodnocení a fotogalerii od předního českého rybáře.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Trabucco Inspiron FD Competition Still 360 cm/90 g
Velmi výkonný blank, který si poradí i s velkou rybou.
Krásný design bez lakové úpravy.
Velmi kvalitní komponenty.
Velmi příznivá cena.
Trochu tužší špičky.
Očka jsou sice vyvázána hezky v ose,ale některá
mírně v úhlu (Kontrolováno na několika prutech a u všech to bylo tak nějak stejné a to ve dvou různých obchodech). Tato estetická vada nemá na funkci prutu vliv...
Velmi hezký a výkonný prut. Ideální na cílený lov kaprů na method feeder.
Až na mírně křivě vyvázaná očka a tužší špičky nemá tento proutek žádnou chybu. Po sezóně při které vytahal nespočet kapříků,jsem dokoupil druhý do páru a jsem velmi spokojen.
Všeobecně je známo, že pruty Trabucco patří ke špičce zvláště v kategorii feeder, navíc jsou i bezvadně vyrobené. Chytám na ně pravidelně a velmi úspěšně.
Nevím o nějakých.
Všem doporučuji.
Čau všichni můj názor je ten že pro mě osobně
Není lepší feeder na trhu krásný design navíc je k němu dodám se 3 náhradními špičkami coš je super za tu cenu je pro mě 100% vlastním 2 a neměnil bych
Jediny co bych vytknul, tak ze i light spicka je docela tuha. Na Candaty budu muset sehnat citlivejsi.