Funguje na první dobrou.

Funguje na první dobrou.
Lze propojit zařízení v domě. Funguje i v odlišném (jiný jistič) zásuvkovém obvodu RD.
Zařízení bez nutnosti instalace kabelů
Pro TV k ničemu, přenos dat velmi špatný i na vzdálenost 10 metrů. Musel jsem natáhnout datové kabely a vše ok.
Podle mě vyhozené peníze
Funguje perfektně!
Perfektní, vše funguje tak, jak jsem si představoval
vybalíte, zapojíte a funguje
nepřijdete o zásuvku
okamžité dodání
Instalace snad ani nemůže být jednodušší. Měli jsme trochu obavy, aby to fungovalo i v našich řekněme ne úplně nejnovějších rozvodech. Ale všechno je v pohodě, jedna zásuvka je v přízemí, druhá je v patře. V cestě jsou dokonce i staré hliníkové rozvody, nahoře je to v mědi. Fakt není sebemenší problém, rychlost internetu nahoře je stejná jako přímo u vstupu dole. Nikde žádné rušení, fakt funguje super. A co se týká obchodu, dodání - všechno v pořádku, můžu jen doporučit.
Rychlá jednoduchá instalace.
Zelené diody připojení svítí v noci poměrně intenzivně.
Opravdu to dobře funguje.
Funguje vyborně
Funkce zcela bezproblémová, na první zapojení. Spárování se staršími modely výrobce TP-link proběhlo standardně a vše funguje v síti o šesti modulech k plné spokojenosti.
Prodej pouze v párech
Plně doporučuji všem. Hlavně je třeba nezapomenout na fyzikální principy přenosu po rozvodné síti :-)
Když nemůžete vrtat do zdi a WiFi do dané místnosti nedosáhne, pak je tento starter kit ideální volbou
Vyžaduje kvalitní elektrické rozvody, jinak ztrácí účinnost
Jednoduchá instalace
Ne v každé zásuvce funguje korektně. Příklad: dvě zásuvky na stejném okruhu, vzdálené od sebe cca 3 m V jedné rychlost skoro jako u routeru a v druhé zásuvce jsem se k internetu nepřipojil. Je to trošku sázka do loterie. Ale pokud najdete zásuvku, kde je rychlost připojeni vyhovující Vašim požadavkům, tak je to velice dobrý pomocník.
Produkt doporučuji, ale je potřeba počítat s tím, že né všude to bude fungovat.
Funguje .bez problémů
Počítat že se jedná o větší zařízení.
Mám na třech budovách, po 6 zařízeních, kde jsem nesměl vrtat vedení na kabel a vše jede. OK.
snadna instalace
velky dosah
cena
obcas vypadava net
internet nedosahuje slibovane rychlosti
nepresne provedeni vnitrni zasuvky, velmi tezko se do ni da zastrcka zasunout
Velmi zpomaluje rychlost připojení, v mém případě 6x.
takže jsem to vrátil do obchodu
Perfektní. Zapojíš a do 5s. internetuješ, žádnej kabel.
Dělá to, co má. Kvalita přenosu závisí na kvalitě elektrických rozvodů.