Recenze TP-Link TL-MR100

Recenze TP-Link TL-MR100

Využijte všech výhod své špičkové sítě 4G LTE a rychlost stahování až 150 Mb/s. Sdílejte svoji 4G LTE síť s více zařízeními Wi-Fi a užijte si filmy ve vysokém rozlišení, rychlé stahování souborů a plynulý videochat. Zařízení je plně kompatibilní s FDD-LTE a TDD-LTE, tedy s technologiemi poskytovanými většinou poskytovatelů internetových služeb po celém světě. S integrovaným 4G LTE modemem a…

mivalg24. listopadu 2024

již jsem měl jeden,potřeboval jsem jednoduché zařízení pro denní užití

Registrovaný uživatel16. července 2024

Design

Nemá to ten dosah co jsem očekával...

Dana9. července 2024

Výborný router, skvěla na chatu

pan.kotek21. prosince 2023

spokojenost, zatím bez chyby. cca měsíc v provozu.

ozdoby.mija28. listopadu 2023

Cena Možnost SIM

Nejprve se nechtěl modem spárovat se SIM, ale nakonec se to podařilo a hlavně mi velmi rychle poradil prodejce z PEKRO, kde jsem modem kupoval.

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

Funguje na 100% Jednoduché nastavení.

Registrovaný uživatel15. června 2023

Výborné zpracování a bezproblémová funkčnost

Registrovaný uživatel11. dubna 2023

Spolehlivost, vyhovuje mi.

Registrovaný uživatel15. března 2023

- TP link je osvědčený dodavatel síťových komponentů pro běžné použití. Někdy se rozbije, ale většinou funguje skvěle a bezchybně. - web server má příjemné rozdělení nastavení jak pro začátečníka tak pro vytahané síťaře. - zadávání PIN kódu se dá "zapamatovat" aby při restartu nečekal na zadání pin-u! -rychlá odezva v menu, rychlý bootup - LTE antény jsou odpojitelné! takže lze napojit venkovní antény! To jsem přesně potřeboval.

-2 porty LAN z toho 1 sdílený pro WAN -DHCP server, NAT, FIREWALL -9V napájení -dodavá HW verze V1.000002

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Slušný příjem i při slabém LTE signálu, relativně silná wifi, rychlost LTE 75 - 100 MB/s, rozměry zařízení. Při umístění na půdě kvůli co nejlepšímu příjmu LTE a co nejširšímu pokrytí wifi pokryje spolehlivě celý dům, zahradu i okolí. Nainstaloval jsem i LAN kabeláž z půdy k TV a PC v domě.

Jen 2 LAN výstupy, ale to případně vyřeší switch za pár stovek.

Za ty peníze co chtít víc, na chalupě funguje skvěle i pro IPTV a se sim z mimořádné edice O2 se 100 GB měsíčně za 300 Kč není co řešit

Registrovaný uživatel23. července 2021

rozměry, rychlost.