WiFi extender Recenze TP-Link RE315

Recenze TP-Link RE315

Pokryjte celou domácnost Wi-Fi sítí a zbavte se míst se špatným signálem. Dvoupásmová Wi-Fi síť 2,4 GHz (300 Mbit/s) a 5 GHz (867 Mbit/s) zajišťuje více stability při používání bezdrátových zařízení. Připojte se k routeru OneMesh a vytvořte síť Mesh pro bezproblémové pokrytí celé domácnosti. Adaptivní výběr cesty připojení – automatický výběr nejrychlejší cesty připojení k routeru pro dosažení…

lkolar.tca5. prosince 2025

spojení s WIFI na velkou vzdálenost

dobrá koupě i pro starší WIFI router

bob.ln27. října 2025

Nevím zda se zlepšil dosah Wi-Fi natolik abych to mohl pocítit?

Registrovaný uživatel13. srpna 2024

nesprávně jsem pochopil jeho funkci a tak mě nakonec nevyhovoval takže jsem ho vrátil

asi to něco umí ale pro mě nepotřebné

Míla17. ledna 2024

dělá to, co má

Rozšíření pokrytí 2.4 i 5 Ghz wi-fi za rozumné peníze Pokud vlastníte router TP-Link, tak velmi snadný management přes společnou aplikaci či webové rozhraní.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2023

Jednoduchost Relativně snadné nastavení přes aplikaci

Kyve se v zasuvce Čekal jsem vetsi dosah

Registrovaný uživatel9. května 2023

OneMes,h jedno TP link zařízení z mála zařízení s podporou cena dá se v zásuvce otočit naruby

neforemná krabička extenderu, houpe se v zásuvce Jako u jiných zařízení TP Link je vždy rozdíl mezi jednotlivými verzemi, kde člověk nikdy neví jakou kupuje .

Musel jsem kupovat jako náhradu za RE365 která měla mít podporu Onemesh (ale nemá) , následně plánovanou podporu a nakonec nebude. Narozdíl od RE365 je RE315 neforemná krabička nez průchozí zásuvky. Zabírá dvě zásuvky v jaké-koliv pozici otočení a vyklá se.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Snadné zapojení do OneMash

Přijde mi slabší signál

Registrovaný uživatel4. října 2022

Splňuje to co má.

Z návodu jsem si nebyl jistý postupem instalace.

Zatím funguje.

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Dvě pásma Wi-fi Aplikace k nastavení Decentní design Dobrý signál pokrytí

Registrovaný uživatel11. května 2022

Zásadně rozšířil signál v dalším patře domu a to hlavně v pásmu 5 GHz. Jednoduchá instalace - vše si nastavíte v appce.

Trochu větší rozměr, ale to není nic zásadního.

Registrovaný uživatel3. května 2022

nízká spotřeba, slušný výkon wifi

Registrovaný uživatel23. dubna 2022

jednoduchá obsluha a nastavení dobrý dosah

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

Jednoducha konfigurace OneMesh site, vykryti hlucheho prostoru domu signalem. Nastaveni a zprovozneni na 1. dobrou.