WiFi extender Recenze TP-LINK RE300

Recenze TP-LINK RE300

TP-Link RE300 se bezdrátově připojuje k vašemu Wi-Fi routeru, posiluje a rozšiřuje svůj signál do oblastí, které dosud zůstávaly nepokryté. S rychlostí až 300 Mbps na 2,4 GHz a 867 Mbps na 5 GHz, poskytuje silnou rychlou Wi-Fi v každé místnosti. OneMesh je jednoduchý způsob, jak vytvořit síť Mesh s jediným názvem Wi-Fi pro bezproblémové pokrytí celého domova. Stačí připojit rozšiřovač řady…

Pavelvorac0110. ledna 2025

Celkem slušný dosah Minimální ztráty síly signálu Estetické a velikostně kompaktní provedení nenarušující okolí Velmi jednoduché nastavení přes aplikaci TP-Link tether Kompatibilita s funkcí mesh Nízká cena (pokud člověk trochu pohledá)

Musel jsem posílit dosah wifi signálu, protože router mám umístěný v technické místnosti, která je umístěna v rohu reliéfu domu v přízemí a potřeboval jsem dostat Wifi signál přes délku celého domu až na terasu, takže v obýváku jsem umístil tento opakovač a signál krásně dosáhne až cca.2m metry za terasu. Podobně jsem to řešil i s Wifi signálem v 1.patře, kdy jsem umístil druhý opakovač. Vše jsem přes aplikaci TP-link tether, která člověka krok po kroku provede celou instalací, sladil do funkce mesh a wifi výborně běží nejenom po celém domě, ale také cca. 8 metrů v okolí domu. Pokud to někomu pomůže, mám sestavu: Wifi router TP-link Archer AX23 (AX1800) + wifi extender TP-link RE450 (AC1750) + wifi extender TP-link RE300 (AC1200). Mám odzkoušeno, funguje znamenitě a hlavně bez výpadků signálu.

jtr.jan.treml8. ledna 2024

Výborné a rychlé nastavení. Funkce MESH

Registrovaný uživatel8. září 2022

Spokojenost, funguje mesh v kombinaci a TP-Link Archer C6. Snadné zapojení a nastavení. Jde nastavit čas, kdy má být wifi vypnutá i vypnout svítící ikony na noc.

Registrovaný uživatel1. září 2022

Pomohl tam,kde měla Wi-Fi slabší signál.

Registrovaný uživatel22. února 2022

jednoduchá instalace díky aplikaci Tether Silný dosah signálu One mesh funguje skvěle

TP-Link a jejich řešení One mesh funguje skvěle.

Registrovaný uživatel10. února 2021

zlepšení pokrytí wifi, úsporný design

složité nastavení

Registrovaný uživatel29. září 2020

Je perfektní a jsem s ním spokojen.Daleký dosah pokrytí.