Skvělé! Jednoduché nastavení, appka intuitivní. Původně jsem pořídila pro tchýni a chtěla jsem si jen vyzkoušet ať vím, jak to funguje. Jsem nadšená. Objednávám další pro tchýni.

Hlavice TP-LINK Kasa KE100 KIT nabízí jednoduché ovládání a příznivou cenu, ale vyžaduje samostatnou aplikaci a má omezenou kompatibilitu s jinými produkty TP-link. Uživatelé ocení rychlou odezvu a zřetelný displej, ale kritizují nestabilitu připojení a nutnost používat více aplikací.
jednoducha instalace, ovladani aplikaci
Rychlá instalace
Jednoduché ovládání
Možnost seskupení více ventilů a pak ovládání najednou
Hub sice komunikuje i s aplikací Tapo (dokonce se do ní sám vnutil a zavazí tam), ale nelze přes ni ovládat ventily, aplikace Kasa zase neumí většinu jiných prvků od TP-linku, takže musím na kameru a ventily používat dvě aplikace.
Už několikrát se Hub odpojil z internetu, takže šel ovládat jen po lokální síti. S ohledem na to, že to mám na chalupě, abych si zatopil před příjezdem, je to celkem zásadní problém. Momentálně už měsíc nekomunikuje, bude nutné ho vypnout a zapnout, snad se chytne.
Nápad dobrý, ovládání super, ale proč jeden výrobce má dvě řady produktů, pro každou jinou aplikaci a přitom jsou některé kompatibilní napříč řadami, tomu nerozumím.
Příznivá cena a zřetelný displej přímo v těle hlavice.
Vyžaduje další aplikaci Kasa. Nerozumím tomu proč jeden výrobce to nemůže nechat v té už fungující Tapo Celkově apka horší než konkurenční a tak jsem využil vše vrátit
Až na tom pořádně zapracují zkusím tomu dát druhou šanci.
Naprosto všechno. Kalibruje, reguluje, drží
Skvělá a rychlá odezva, jednoduché nastavení, dobrá cena, možnost kombinovat chytrý ventil s produkty řady TAPO i KASA
Hub KH100 je kompatibilní však jen s produkty řady KASA
Pokud jsem se zorientoval dobře, tak tento KIT nepotřebujete, kupte jen hlavici a HUB H100 nebo H200 (pro kamery). Tento v kitu je označen jako KH100 a je použitelný pouze pro produkty z řady KASA, většinu produktů, které si budete chtít dokoupit budou ale z řady TAPO, proto doporučuji koupit samostatné hlavice a napojit je na H100 hub, což vyjde cenově stejně).
Nema fcie:
1. Home kit