Mesh Recenze TP-LINK Deco X50-PoE

Recenze TP-LINK Deco X50-PoE

TP-LINK Deco X50-PoE je výkonný dvoupásmový mesh systém s podporou bezdrátové sítě ve standardu Wi-Fi 6. Jedná se o ideální zařízení pro vaše telefony a notebooky. S technologií Wi-Fi 6 je systém navržen tak, aby poskytoval obrovské zvýšení pokrytí, rychlosti a celkové kapacity. Je ideální pro úlohy náročné na šířku pásma, jako je cloudové hraní a 8K video.

Registrovaný uživatel20. července 2024

- mesh - když funguje, tak jede fakt rychle

- větší než jsem čekal - při instalaci vyžaduje POVINNĚ registraci s uvedením emailu, polohy; nelze to přeskočit - nemá standardní administraci přes webové rozhraní, jenom mobilní aplikace - na oficiálním webu je to nejpoptávanější funkce, firma to ignoruje - pokrytí 110m2 bytu se 2 kusy nic moc, i když jsou rozložené strategicky

Nechal jsem se zlákat hezkým marketingem a značkou, ale zvažuji, že je nahradím něčím méně cloudovým a více lokálním.

pepekow11. února 2024

Nad očekávání dobrý dosah wifi. Pěkný design. Skvělá a srozumitelná aplikace.

Kontrolka provozu má příliš vysokou světelnou intenzitu a v noci to dost ruší, musel jsem jí částečně zakrýt.

Dobrá volba a určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel16. května 2023

skvělá cena výborné pokrytí snadná montáž POE slušný výkon

Těmito dvěma jednotkami jsem nahradil předchozí 3 TP-Link Deco M4, popravdě jsem už v době kdy jsem kupoval Deco M4 nechápal proč nemají verzi s POE co se dá přišroubit ke stropu. Takže ve chvíli kdy X50-POE vydali tak jsem se dvakrát nerzmýšlel a hned jsem je objednal. Zatím slouží skvěle pokrytí mám po celém dvoupatrovém domě

Registrovaný uživatel9. května 2023

Původní Deco M5 pracovalo zcela bez závad asi 4 roky, nadále slouží (snad opět další 4 roky) někde jinde.

Možnost napájení POE je velké plus, další plus je možnost montáže na stěnu a strop díky přiloženým prvkům.