Recenze TP-LINK DECO X20 3-PACK

Recenze TP-LINK DECO X20 3-PACK

TP-LINK DECO X20 3-PACK je Wi-Fi Mesh systém pro celou domácnost či firmu, který využívá 3 jednotek k dosažení bezproblémového celoplošného Wi-Fi pokrytí a eliminuje slabé oblasti signálu jednou provždy. S pokročilou technologií Deco Mesh spolupracují jednotky na vytvoření jednotné domácí sítě s jednotným názvem. Automaticky pak zvolí nejlepší spojení, když se pohybujete po domácnosti. Tři…

Ivo - Brno12. května 2024

Vynikající zlepšení signálu v bytě a jeho okolí. Na netu je dost návodů, jak co udělat např.v kombinaci s bondingem. Mobilní aplikace vás pak navede graficky zdařilým postupem tak, že to zvládne nastavit i starší dítě.

Inu cena. ... Ale držet krok s dobou něco stojí.

Registrovaný uživatel29. října 2023

cena a dobré recenze

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

nadhera, konecne mam internet v garazi/pracovne a na cele zahrade (pozemek pres 900m2. TP-Link nahradil dosavadni reseni v podobe routeru ASUS a 2x repeater, ktery porad byly k nicemu, a ani v garazi, ani na zahrade internet nebyl, popripadne byl velmi slaby a casto vypadal. Z novym TP-Link je to opravdu dokonale, pouzivam uz pres mesic a zatim zaden vypadek, a v garazi mam pravidelne 35-40 MB, i kdyz u zdroje (15m) je "jenom" 47-48 MB, takze fakt super!

Registrovaný uživatel13. června 2022

Příjemně překvapil bezdrátovým dosahem mezi jednotkami a funguje svižně i přes zeď (vedlejší místnost) či okno (kus zahrady). Jednu jednotku mám raději připojenu na ethernet kabelu, druhou i přes větší vzdálenost překvapivě nemusím

Asi se na něm kvůli tvaru bude usazovat dost prachu a aplikace by mohla být flexibilnější

V rámci realistického očekávání pokryly 3 jednotky obytné místností v 3-patrovém baráku i pergolu u něj

Registrovaný uživatel25. ledna 2022

100% pokryje každý kout v domě.

Registrovaný uživatel3. ledna 2021

Vše super, v domě nemáme problém. Nakonec jsem byl rád že jsem vzal 3 jednotky i pro menší patrový dům.

Některé zařízení asi jednoduše nemají rády mesh. Měl jsem problém rozchodit novou HP tiskárnu co podporuje bezdrátový tisk, u které výrobce tvrdil že podporuje 2.5 i 5Ghz WIFI nakonec se to metodou pokus omyl a doporučené změně nastavení povedlo, po té už problém nebyl i když byly povolené obě pásma.

Mimo HP tiskárnu nebyl s ničím problém. Deco rozhraní je jednoduché, líbí se mi prioritizace zařízení která pomáha při home office (např TV vs můj pracovní laptop)