Recenze TP-Link Archer MR600

Užijte si rychlého připojení ke světové internetové síti, kterou vám zaručí moderní směrovač značky TP-Link. Model MR600 nabídne jak připojení v LTE pásmu, tak přes dvoupásmovou Wi-Fi. S podporou 4G+ sítí Cat6 budete moci využívat také technologie Carrier Aggregation, která zvýší přenosovou rychlost až na 300 Mbps. Po vložení SIM karty s patřičným aktivovaným tarifem si tak na místech s LTE…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

TP-Link Archer MR600 je podle recenzí spolehlivý router s dobrým dosahem a rychlostí, který zvládá i více zařízení současně. Uživatelé oceňují jeho jednoduchou instalaci a stabilní výkon. Jedinou výtkou je lesklý povrch, který se snadno zašpiní a chytá prach.

• Stabilní a spolehlivý výkon
  • Dobrý dosah signálu
  • Zvládá více zařízení současně
  • Rychlé připojení
  • Jednoduchá instalace
  • Lesklý povrch se snadno zašpiní a chytá prach

Registrovaný uživatel4. června 2026

Velká stabilita, opravdu funkční gigabit mezi zařízeními, lepší chytání signálu 4g než u ostatních zařízení na stejném místě - vyšší rychlost i nižší ping.

Registrovaný uživatel17. března 2023

rychlí, jednoduchá instalace, nepadá

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Zatim ho mam kratce, ale oproti mr 200 super

Registrovaný uživatel17. října 2022

funguje bezproblémově

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Dobrý poměr cena-výkon, zatím funguje, jak má

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Proste funguje

Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

Router jsem rozbalil a zapojil a od té doby o něm nevím. Jak dobře funguje wifi nevím přesně, jelikož jsem zapojil router do sestavy routrů, které přenášely původní signál od starého providera (infra). Samozřejmě na chvíli vyzkoušeno a dosah byl slušný. Máme silu signálu na dvou čárkách, občas spadne na jednu. Když jsem na chalupě sám, normálně pracuji a k tomu mám jako kulisu HBO nebo Netflix nebo O2TV a nic se neseká. Když jsme na chalupě dva, je cítit jisté zpomalení, ale vše funguje (tj. maximální vyzkoušená zátěž 2 TV + mobil + PC + další mobil) . Na místa kde není jiná možnost než připojení přes operátora, s klidným srdcem doporučuji (jen si dejte práci s hledáním kde koupíte, viděl jsem rozdíl i 1500,- Kč)

Na lesklý povrch se ihned nachytá prach, lepší by byl matný strukturovaný i s ohledem, že router je určen do chat, chalup, karavanů, prodejních stánků a tak ....