Snadné zprovoznění. Splňuje očekávání.
Poměr ceny a kvality je super.

Snadné zprovoznění. Splňuje očekávání.
Poměr ceny a kvality je super.
Doporučení odborníka na sítě, produkt zatím v pohodě...
Vynikající jsem spokojený s výrobkem i ochotou poradenství Suntech computer
WiFi 6
Jednoduché nastavení
USB port pro domácí úložiště
Pomocí aplikace pro měření síly signálu 2,4 GHz jsem naměřil stejné hodnoty, jako u téměř nejlevnějšího typu TL-WR841N. Přesto je ale přes 2 zděné stěny s typem AX20 možné sledovat videa bez sekání v porovnání s WR841N.
Snadná konfigurace
Pokročilá technologie
Bezproblémové pokrytí rodinného domku, případně možnost rozšíření
USB
Po dvou měsících zatím nic
Rozhodně doporučuji
Kvalitní signál po celém bytě i v koutech, které byly v minulosti bez pokrytí. Snadné nastavení v cz prostředí. Proto jsem si vybral tuto značku.
Veškeré nastavení lze přes webové rozhraní.
Dostatečně výkonný (aktuálně obsluhuje cca 30 zařízení a zatížení CPU do 20%, využití paměti kolem 40%).
Podpora OneMesh.
WiFi 6 (ax).
Nejlevnější router od TP-Linku, který u OpenVPN podporuje funkci "KLIENT" (většina routerů ve stejné cenové kategorii umí pouze "SERVER").
Lze vypnout LED diody.
V nastavení IPv6 stále chybí možnost 6RD a DS-Lite. Ovšem to asi moc uživatelů stejně nepotřebuje řešit.
Rezervace IP adres ve vnitřní síti dle MAC adres nelze dělat mimo rozsah DHCP, resp. lze to obejít tím, že se adresy napřed nastaví v rozsahu DHCP a pak se rozsah DHCP změní, ale je to opruz. Navíc u jiných TP-Linků, např. Archer C7, tento problém není. Stejně tak nelze při nastavení přímo kopírovat MAC adresy např. z poznámkového bloku, ale je potřeba je ručně zadávat, případně po jednom vybrat připojená zařízení (což je zádrhel v momentě, kdy je některé zařízení nedostupné, ale uživatel stejně potřebuje tu rezervaci adres udělat). A když tam člověk ručně datluje desítky MAC adres, tak má na dva dny práci :-(
Lze doporučit, za ty peníze není moc lepší výběr. Koupena verze Archer AX20 v3.0
účel plní
nastavenie IP adresy v apke nefungovalo,jedine na webe
-dobra cena
-jednoduche nastaveni
- V pásmu wifi 5GHz k dispozici jen kanály 36-48, přitom u nás myslím by mohly být dostupné i kanály 52-64 (vše indoor). Ale to je asi problem TP-link obecně pro EU distribuci (nezkoumal jsem detailně , ale i jiné modely mají toto "omezeni").
-Při plné automatice router zvolil kanál, který byl již obsazen, chtělo to vypnout smart wifi, nastavit volný kanál a potom přehodit zpět na "chytré řízení" a zůstal ten nastavený kanál
- Aternativní OS (jak psal někdo dříve) asi nehrozí, bo tam je chip bez otevřených knihoven
Za tu cenu to vypada OK, pokud chcete i WIFI 6
doporučení od kamaráda
cena
rychlost
Byl mi doporučen odborníkem
Každý den pracuji na počítači
Vypadá hezky, ale proto ho asi nekupujete
Není lepší než obyč router za 500.
Nestojí za to
Solidní cena.
Po upgrade firmware se objeví VPN klient, který umožňuje připojení ke vzdálenému VPN serveru.
Router taky podporuje příchozí VPN, takže není nutné otevírat port pro připojení k domácí síti.
úžasné pokrytí wifi
můj první router s češtinou
opravdu intuitivní nastavení
jdou velmi snadno vypnout ledky, takže neruší neustálým blikáním
nepřišel jsem na to, jak nastavit wifi kanál manuálně, možná moje chyba...
možná až příliš "pro blbce", ale třeba bude dd-wrt nebo jiný FW
zatím absolutní spokojenost
Rychlá a jednoduchá instalace.
Velmi dobrý dosah i rychlost WiFi 6 na 2,4 i 5 GHz
Výkonný čtyřjádrový procesor 1,5 GHz.
Ideální poměr ceny a výkonu.
Pouze port USB 2.0
Porovnal jsem Archer AX10 s Archer AX20
Archer AX10:
5 GHz: 1201 Mbps (802.11ax)
2.4 GHz: 300 Mbps (802.11n)
3-jádro
nemá USB port
Archer AX20
5 GHz: 1201 Mbps (802.11ax)
2.4 GHz: 574 Mbps (802.11ax)
4-jádro
má port USB 2.0
Rychlý, sám si přepíná mezi 2.4 a 5 Ghz síti, kde je to zrovna optimálnější. Spoustu různých nastavení: priority, kontrola členů v síti, bezpečnosti, domácí síť, síť pro hosty. Má toho hodně. Wifi 6 (ax).
Tento wifi router bych koupil znovu.
Doporučuji. Myslím, že jde o dobrý poměr cena/výkon. TP link je výborná značka.
Jednoduché nastavení a vynikající pokrytí wifi v celém bytě
Pokud bych nemusel žádat poskytovatele internetu o zaregistrování mac adresy,tak nastaveno za pět minut a to jsem laik
Rychle CPU, kvalitni GUI a stabilni signal i pri 10+ zarize ich.
dosah 2,4Ghz
dosah 5Ghz
vzhledem k ceně výborný
dobrý poměr cena/výkon
chytré nastavení pro "hloupé" brání nastavit si po svém