Recenze Toya TO-78814

Recenze Toya TO-78814

Toya Box na nářadí 20" (TO-78814) je praktický plastový box na nářadí se třemi zásuvkami. Rozměry jsou 525 x 256 x 325 mm, nosnost boxu je 25 kg a modulů další 3 kg. Má pohodlné držadlo pro snadné přenášení.

Registrovaný uživatel18. května 2021

Pořizovala jsem box manželovi a dostala jsem 1*, velký, zároveň přehledný s více přihrádkami

Velká spokojenost, dobrá cena

Registrovaný uživatel22. února 2021

reklamace byla v pořádku vyřízena.

mohu vřele doporučit.

Registrovaný uživatel19. ledna 2021

Velké množství úložného prostoru. Cena

Pouze jsem měl úlu že jsem objednal cca tři dny před Vánocemi.

Registrovaný uživatel29. prosince 2020

Šuplíčky, přihrádky, velikost

Registrovaný uživatel11. prosince 2020

hodně úložného prostoru

Materiál ze kterého je kufr vyroben rozhodně nedoporučuji

Velice špatná zkušenost. Kufr je vyroben z křehkého a slabého plastu. Zavírání z jedné horních příhrádek mi zůstalo v ruce ihned po rozbalení. Další se ulomilo za několik dní. Také při nakládání do auta jsem kufrem lehce zavadil o dveře a spodní část kuru praskla. Musím zdůraznit, že nejsem žádný "huntýř"o své nářadí se starám. Ale i při nejlepší péči a opatrnosti tento kufr nedoporučuji. Jinak by kufr byl velice praktický. Jsem elektrikář, tak že místa na hmoždinky, vruty,šroubky, vrátky, svorky, wagovky...atd je dost a přehledně uspořádané. Kufr mi připomíná nezdařilou Čínskou kopii.