Televizor Recenze Toshiba 50" QLED (50QA7D63DG)

Recenze Toshiba 50" QLED (50QA7D63DG)

Vychutnejte si úžasný obraz, špičkový zvuk a užijte si zábavu s tímto Smart televizorem. Pobavte sebe nebo svou rodinu kdykoliv budete chtít. Dolby Vision vám zaručuje jasnější a ostřejší obraz s lepším kontrastem, pyšnící se přesnými, vylepšenými barvami a opravdu jemnými detaily, které vás doslova pohltí. Nalezněte dříve nerozeznatelné detaily ať už v záběru světlé sluneční scény nebo ukryté…

petr12kucera27. prosince 2024

Kvalita a cena

Varianta 65"
mirdaraska12. listopadu 2024

Dobrý obraz i zvuk

Přihlášení gmailem

Varianta 65"
Ivan20. června 2024

Dobrá cena,dobrý a kvalitní obraz..Problémy s laděním nebyly,mě osobně VŠE vyhovuje..

Já tento produkt doporučuji..

lucecitka22127. února 2024

Vše co je napsáno funguje

Po měsíci používání zatím nic

Registrovaný uživatel17. prosince 2022

Mám LCD televizi Toshiba od roku 2008 a bez problémů funguje dodnes. Proto jsem chtěl televizi stejné značky a Japonci jsou prostě Japonci. Líbí se mi detailní nastavení barev, což některé přístroje věhlasných značek neumožňují a musíte se spokojit s nabízenými variantami zobrazení.

Spokojenost, poměr cena a kvalita odpovídající parametrům. Nejsem žádný telvizní maniak, takže nemám hi-fi nároky.