Televizor Recenze Toshiba 43" LED (43LA2063DG)

Recenze Toshiba 43" LED (43LA2063DG)

Moderní LED Smart televizor Toshiba 43LA2063DG se skvělým obrazem i zvukem pro příjemně strávené chvilky doma. Nalezněte dříve nerozeznatelné detaily ať už v záběru světlé sluneční scény nebo ukryté v temných stínech. Díky technologii HDR bude vše dokonale detailní a jasné. Televizor navíc podporuje formáty HDR10 a HLG.

Registrovaný uživatel9. října 2023

nenašel jsem chybu jen to třízení kanálů je složité

Varianta 43"
Registrovaný uživatel6. září 2022

Cena, Android

Nelze nastavit oblíbené kanály jako hlavní. Menu je ve třech řádcích(vidět je jen jeden řádek, ostatní jsou schované nahoře a dole) , nastavení je až na posledním sloupci. Obraz nic moc, hlasitost nemá číselný údaj. Na avizované hlasové ovládání zapomeňte. Pořád hlásí "nalezeny nové kanály", jakmile toto menu otevřete, musíte znovu naladit kanály bez jakýchkoliv změn.

Kromě ceny a Androidu (pro mne alespoň trochu jistota, že budou podporovány aplikace HBO GO a Disney - Samsung je v mé 5 roků staré televizi podporovat přestal) žádná sláva. Jinak ale pracuje zatím bez chyby, koukat se na to dá.

Registrovaný uživatel7. května 2022

Ještě jsem Toshibu nikdy neměl a tak jsem zkusil jinou značku . Má vše co je prezentováno na webu.

TV, wifi, internet.a.td.. Spokojenost i s obrazem a rychlou odezvou.

Registrovaný uživatel29. března 2022

cena - výkon