Podle technických parametrů dobře vybavená televize s rozměrem, který jsem hledal.
Tedy zkušenost s Toshiba 32LA3B63DG ANDROID TV T2/C/S2
Úvodní nastavení televizoru je složité a zdlouhavé. Struktura je poměrně komplikovaná, bez manuálu pro nového majitele až neproveditelná. Mám předchozí zkušenost s televizorem Toshiba 32W2863DG, ale ta má úplně jenom strukturu, přehlednou a logickou. Hyundai, starší LG totéž.
Při přepínání programů tlačítkem UP/DOWN náhodně přeskakuje některé pozice např. po 8. skočí na 10.
U volby programu číselnými tlačítky, zase místo jednoho čísla 7 na obrazovce se objeví 77 nebo dokonce 777
Po vypnutí zvuku tlačítkem pro tuto funkci a po chvíli jeho opětovném zapnutí, zvuk se na okamžik spustí a opět vypne.
Dálkový ovladač je sice vybaven hlasovým ovládáním, ale o ergonomii uspořádání tlačítek se nedá vůbec hovořit. Po paměti jsem místo MENU často spustil neco jiného l. U tohoto televizoru je všechno jinak.
Televize reaguje pomalu.
Složité nastavení pro upozornění programu, který chci později sledovat nebo nahrát.
Na tabulce, která udává název pořadu jeho začátek a konec jsou malinkatá písmenka. Je zde i informace o pořadu, který bude následovat a to třeba o hodinu, hodinu a půl později.
Veškeré informace jsou v časových údajích. Grafické znázornění, které mají některé televize je o mnoho přehlednější. Přičemž Informace o tom, který pořad bude následovat, je naprosto zbytečná, protože pokud tyto informaci potřebuji, lze ji najit v programovém průvodci. Podle mne je tam mnoho nepřehledných informací. Navíc informační tabulka se zobrazí jen na poměrně krátkou dobu. Z důvodu malých písmen je potřeba sledovat, ze vzdálenosti cca 1m 1,5 mi připadá jako maximum.
Automatické vypnutí televizoru při nečinnosti, se musí pokaždé znovu aktivovat. Tato aktivace znamená proklikat se v menu do tabulky napájení a tam zvolit, za jak dlouho se má televizor vypnout. Tento údaj se ovšem neuloží a příště je nutné nastavovat tuto hodnotu znovu. Nechápu, proč to neudělat jednoduše asi proto, že to jde složitě.
Po zapnutí je programový průvodce
poloprázdný u mnoha programů je dlouho uvedeno, že nejsou informace dostupné.
Obraz není také nic extra. Ten mě zklal. U televize z roku 2018 je tělová barva přirozenější a ostatní barvy také. Připouštím ale, že jsem neměl dost trpělivosti k tomu, abych se věnoval více času k nastavení barev.
Má sluchátkový výstup 3,5mm Jack, optický výstup a slušný zvuk z reproduktorů televize. Malá písmenka
Nakonec jsem televizor po 8 dnech utrpení vrátil.
Podle mne se tento typ televizoru moc nepovedl. Ale je možné, že někomu bude vyhovovat.